En directe

Sense distància

RÀDIO ESTEL

Carla Costa, de la Renovació Carismàtica en l'Esperit, diu que aquesta realitat és un ressò "de la Pentecosta dels apòstols"

La Renovació Carismàtica Catòlica en l'Esperit ha celebrat, aquest cap de setmana passat a Madrid, la seva assemblea amb la participació de tots els grups…

21 octubre 2015

Redacció

Comparteix
La Renovació Carismàtica Catòlica en l'Esperit ha celebrat, aquest cap de setmana passat a Madrid, la seva assemblea amb la participació de tots els grups d'Espanya. Carla Costa, servidora del Grup Bona Nova de la RCCeE a Barcelona, ha destacat que "el laic colombià i professor de Teologia Andrés Felipe Aranga ha parlat, en tres xerrades, sobre l'amor de Déu, sobre la figura de la Mare de Déu (per exemple, a les noces de Canà) i sobre la importància de fonamentar la pregària i la convivència en aquest amor". També ha explicat que "els missatges han estat kerigmàtics, basats en la idea que Déu ha vingut, s'ha fet un de nosaltres i ens ha salvat"
"La vocació de la Renovació és la lloança, quan el Senyor suscita aquest moviment interior, cosa que fa que molts germans es trobin i experimentin la mateixa experiència dels apòstols en la Pentecosta". Així ha resumit Carla Costa, també mestra i mare de família, el que és la presència de l'Esperit Sant, "veritable fundador de la Renovació Carismàtica", per entendre "la salvació de tots els homes". La servidora del Grup Bona Nova, cantant i directora del grup de música en aquesta assemblea, ha comentat que, "en una trobada com aquesta, tothom té l'oportunitat de compartir moltes coses, de parlar, d'explicar-se vivències o allò que el Senyor fa en les nostres vides".
La Renovació Carismàtica és una realitat nascuda als Estats Units, a partir d'una primera experiència d'efusió de l'Esperit Sant l'any 1900, amb participació de pentecostals nord-americans i europeus. "Més endavant, uns estudiants catòlics, tot veient la gran força de l'Església evangèlica, decideixen impulsar aquesta nova vivència basada en la lloança", ha recordat Carla Costa. Tota aquesta realitat eclesial, actualment, s'organitzar en grups de trobada habitualment setmanal en què es comparteixen vivències, es fa pregària, es canta i es posen en comú totes les sensibilitats espirituals a partir de la lloança i la confiança en l'Esperit Sant, el referent "de l'amor del Senyor".
Es pot escoltar AQUÍ  (minut 30'30") tota l'entrevista a Carla Costa.

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció