En directe

L'Evangeli del dia

RÀDIO ESTEL

Carles Cases presenta el disc “Araguaia, diàleg amb Pere Casaldàliga”

El compositor català resident a Borredà Carles Cases acaba de publicar el seu nou disc Araguaia. Diàlegs amb Pere Casaldàliga, un recorregut musical per l'Amèrica…

24 desembre 2014

Redacció

Comparteix

El compositor català resident a Borredà Carles Cases acaba de publicar el seu nou disc Araguaia. Diàlegs amb Pere Casaldàliga, un recorregut musical per l'Amèrica Llatina que s'inspira en la relació que va tenir l'artista amb el religiós, després d'uns anys de visitar-lo al seu poblat de São Félix do Araguaia (Brasil). El disc Araguaia és podria definir “com una abundància d’amistat condensada amb música”, Segons Carles Cases l’atracció que desprèn “ el bisbe” és tan forta que et fa repetir l’experiència”. Aquest treball també descobreix la faceta de poeta que té Pere Casaldàliga.

Segons el compositor de Sallent, el CD invita l’oient a viatjar a través de la música pels paisatges de la vida de Casaldàliga. La lletra de les cançons que formen part d’aquest disc són textos i poemes del conegut religiós. Pel que fa a les peces instrumentals, han estat creades a partir de les impressions i sensacions viscudes per Cases durant aquests viatges. Carles Cases porta tota una vida dedicat a la música. El sallentí és un dels compositors catalans més reconeguts internacionalment per les seves bandes sonores de pel·lícules de Ventura Pons o Peter Greenaway, entre d’altres.

Es pot escoltar aquí (minut 34'00") l'entrevista a Carles Cases.

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció