En directe

Camins

RÀDIO ESTEL

Carles Cases presenta el disc “Araguaia, diàleg amb Pere Casaldàliga”

El compositor català resident a Borredà Carles Cases acaba de publicar el seu nou disc Araguaia. Diàlegs amb Pere Casaldàliga, un recorregut musical per l'Amèrica…

24 desembre 2014

Redacció

Comparteix

El compositor català resident a Borredà Carles Cases acaba de publicar el seu nou disc Araguaia. Diàlegs amb Pere Casaldàliga, un recorregut musical per l'Amèrica Llatina que s'inspira en la relació que va tenir l'artista amb el religiós, després d'uns anys de visitar-lo al seu poblat de São Félix do Araguaia (Brasil). El disc Araguaia és podria definir “com una abundància d’amistat condensada amb música”, Segons Carles Cases l’atracció que desprèn “ el bisbe” és tan forta que et fa repetir l’experiència”. Aquest treball també descobreix la faceta de poeta que té Pere Casaldàliga.

Segons el compositor de Sallent, el CD invita l’oient a viatjar a través de la música pels paisatges de la vida de Casaldàliga. La lletra de les cançons que formen part d’aquest disc són textos i poemes del conegut religiós. Pel que fa a les peces instrumentals, han estat creades a partir de les impressions i sensacions viscudes per Cases durant aquests viatges. Carles Cases porta tota una vida dedicat a la música. El sallentí és un dels compositors catalans més reconeguts internacionalment per les seves bandes sonores de pel·lícules de Ventura Pons o Peter Greenaway, entre d’altres.

Es pot escoltar aquí (minut 34'00") l'entrevista a Carles Cases.

Més actualitat

"La pastilla per deixar de fumar no és una vareta màgica, hi ha d'haver voluntat acompanyada d'un tractament psicològic"

Un jove fumant en un parc de monopatins

El doctor Esteve Fernández ha explicat a Ràdio Estel que el Todacitan impedeix tenir síndrome d’abstinència i evita que el fumador tingui sensacions agradables a l’hora de fumar

6 febrer 2023

Redacció

David Cid: "L'acord firmat per Esquerra i el PSC és la mort del projecte d'ampliació de l'aeroport d'Aena i de la ministra de Foment"

David Cid, portaveu d'En Comú Podem al Parlament, durant l'entrevista a Ràdio Estel

El portaveu d'En Comú Podem al Parlament carrega contra el PSC per pensar en clau electoral i frenar el pacte dels pressupostos

3 febrer 2023

Redacció

Marta Vilalta: "La majoria del 52% hi continua sent i Esquerra no abandona el projecte de república catalana"

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en una roda de premsa.

En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', la secretària general adjunta i portaveu d'ERC, ha deixat clar que l'acord amb el grup parlamentari socialista "és una qüestió puntual"

3 febrer 2023

Redacció