En directe

Laudes

RÀDIO ESTEL

Carlos Carrizosa (C's): "Ciutadans és com els Demòcrates dels Estats Units"

Aquesta setmana ens acompanyen representants de les diferents formacions polítiques que concorren els comicis del 24 de maig. Avui hem tingut amb nosaltres Carlos Carrizosa,…

13 maig 2015

Redacció

Comparteix
Aquesta setmana ens acompanyen representants de les diferents formacions polítiques que concorren els comicis del 24 de maig. Avui hem tingut amb nosaltres Carlos Carrizosa, diputat de Ciutadans al Parlament.
 
En aquestes eleccions la formació es presenta a 88 municipis, que són el 10% de tota Espanya, on hi ha unes 400 candidatures. Enguany, el principal objectiu és, d’acord amb Carrizosa, “tenir representació a les quatre capitals catalanes". 
 
Des del partit consideren que interpretar les municipals en clau plebiscitària “no té cap ni peus". "Per nosaltres, si no són plebiscitàries les autonòmiques, imagina't les municipals” apunta Carrizosa.
 
Sobre la possibilitat de pactar amb altres partits per formar algun govern municipal, la consigna de Ciutadans és clara: "Nosaltres no pactarem amb partits que volen trencar les normes del joc: ni Convergència ni Esquerra". Optaran, en canvi, a donar suport puntual a les diferents formacions amb l’objectiu d’assolir parts del seu propi programa.
 
Carrizosa explica que Ciutadans ha volgut sortit d'aquest marc clàssic d'esquerra-dreta, “no som ni blaus ni vermells, som taronges”, afirma. Econòmicament aposten pel liberalisme econòmic però amb controls governamentals “que no estan funcionant a la nostra societat”. D’altra banda asseguren que tenen molta consciència social i que consideren que la riquesa s’ha de repartir per garantir la igualtat d'oportunitats. En aquest sentit, el diputat ha dit que Ciutadans “és com els Demòcrates dels Estats Units”.
Escolta Carlos Carrizosa (Ciutadans) . minut 47

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció