En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

Carlos Carrizosa (C's): "Ciutadans és com els Demòcrates dels Estats Units"

Aquesta setmana ens acompanyen representants de les diferents formacions polítiques que concorren els comicis del 24 de maig. Avui hem tingut amb nosaltres Carlos Carrizosa,…

13 maig 2015

Redacció

Comparteix
Aquesta setmana ens acompanyen representants de les diferents formacions polítiques que concorren els comicis del 24 de maig. Avui hem tingut amb nosaltres Carlos Carrizosa, diputat de Ciutadans al Parlament.
 
En aquestes eleccions la formació es presenta a 88 municipis, que són el 10% de tota Espanya, on hi ha unes 400 candidatures. Enguany, el principal objectiu és, d’acord amb Carrizosa, “tenir representació a les quatre capitals catalanes". 
 
Des del partit consideren que interpretar les municipals en clau plebiscitària “no té cap ni peus". "Per nosaltres, si no són plebiscitàries les autonòmiques, imagina't les municipals” apunta Carrizosa.
 
Sobre la possibilitat de pactar amb altres partits per formar algun govern municipal, la consigna de Ciutadans és clara: "Nosaltres no pactarem amb partits que volen trencar les normes del joc: ni Convergència ni Esquerra". Optaran, en canvi, a donar suport puntual a les diferents formacions amb l’objectiu d’assolir parts del seu propi programa.
 
Carrizosa explica que Ciutadans ha volgut sortit d'aquest marc clàssic d'esquerra-dreta, “no som ni blaus ni vermells, som taronges”, afirma. Econòmicament aposten pel liberalisme econòmic però amb controls governamentals “que no estan funcionant a la nostra societat”. D’altra banda asseguren que tenen molta consciència social i que consideren que la riquesa s’ha de repartir per garantir la igualtat d'oportunitats. En aquest sentit, el diputat ha dit que Ciutadans “és com els Demòcrates dels Estats Units”.
Escolta Carlos Carrizosa (Ciutadans) . minut 47

Més actualitat

ABUSOS SEXUALS

La justícia investiga un professor de l'Institut Torredembarra per assetjar sexualment a una alumna de batxillerat

Foto de recurs de l'Institut Torredembarra. Font: Ajuntament de Torredembarra

Fonts properes al cas expliquen a Ràdio Estel que la justícia ha imposat una ordre d'allunyament contra el professor de l'Institut Torredembarra

13 juny 2024

Redacció

AUDIOS

L'Ajuntament de Barcelona no respon la petició d'informació sobre l'exhibició de Fórmula 1 al centre de la ciutat

exhibició fórmula 1 barcelona

El Síndic de Greuges de Barcelona lamenta la falta de resposta del govern de Jaume Collboni

12 juny 2024

Redacció

AUDIOS

CULTURA

Sense categoria

TEATRE

Dani Anglès: "Els teatres públics s'han equivocat profundament abandonant el musical"

El cantant, actor i director Dani Anglès | RÀDIO ESTEL

L'actor i cantant Dani Anglès creu que el maltractament de les institucions cap al musical ha impedit que nous públics s'hagin sentit atrets pel teatre català

7 juny 2024