En directe

Fabricació Pròpia

FÓRMULA ESTEL

Carmé Munté i Joan Ortiz, els presentadors de la Nit, animen a tothom a venir al sopar dels nostres mitjans

Música, sopar, sorpreses i molt més és el que ens ofereix la sisena edició de La Nit 2017.  Ja coneixem el nom dels presentadors de…

17 maig 2017

David

Comparteix

Música, sopar, sorpreses i molt més és el que ens ofereix la sisena edició de La Nit 2017. 

Ja coneixem el nom dels presentadors de la Nit de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana: la cap de Redacció de Catalunya Cristiana, Carme Munté, i el periodista de RàdioEstel, Joan Ortiz, recentment guardonat als Premis Radio Associació.
"Espero que pugi estar a l'altura dels presentadors/es que fins ara han presentat les 6 edicions anterior”, ha comentat Munté. Fent broma amb el seu company de presentació, li ha dit: "Tu pots parlar i jo puc escriure, Joan". El director de El compromís ciutadà ha promès no seguir cap guió: "Jo, si tinc un guió al davant, és per saltar-me'l". Una gran parella de presentadors que donaran molt de joc en aquesta Nit de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana. Els dos han coincidit a animar a tothom a participar en aquesta esperada vetllada que dona suport als nostres mitjans. 
T'esperem el proper divendres 2 de juny al sopar anual a benefici dels nostres mitjans. Presidida per l’arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, la vetllada compta amb un concert del Cor Vivace i un sopar a la Llotja de Mar. Les places són limitades i el període d’inscripció acaba el 30 de maig. 
A més, regalem entrades per aquells oients de RàdioEstel i lectors de Catalunya Cristiana que es facin una foto amb un setmanari o escoltant la nostra emissora. Puja la foto a les xarxes socials (Facebook, Twitter o Instagram) amb l’etiqueta #LaNit2017 i podràs guanyar una entrada doble per La Nit o una de les 5 invitacions per al concert del Cor Vivace a la basílica de Santa Maria del Mar. El concurs està obert fins dilluns 29 de maig.

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció