En directe

Fórmula Estel

FÓRMULA ESTEL

Carmé Munté i Joan Ortiz, els presentadors de la Nit, animen a tothom a venir al sopar dels nostres mitjans

Música, sopar, sorpreses i molt més és el que ens ofereix la sisena edició de La Nit 2017.  Ja coneixem el nom dels presentadors de…

17 maig 2017

David

Comparteix

Música, sopar, sorpreses i molt més és el que ens ofereix la sisena edició de La Nit 2017. 

Ja coneixem el nom dels presentadors de la Nit de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana: la cap de Redacció de Catalunya Cristiana, Carme Munté, i el periodista de RàdioEstel, Joan Ortiz, recentment guardonat als Premis Radio Associació.
"Espero que pugi estar a l'altura dels presentadors/es que fins ara han presentat les 6 edicions anterior”, ha comentat Munté. Fent broma amb el seu company de presentació, li ha dit: "Tu pots parlar i jo puc escriure, Joan". El director de El compromís ciutadà ha promès no seguir cap guió: "Jo, si tinc un guió al davant, és per saltar-me'l". Una gran parella de presentadors que donaran molt de joc en aquesta Nit de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana. Els dos han coincidit a animar a tothom a participar en aquesta esperada vetllada que dona suport als nostres mitjans. 
T'esperem el proper divendres 2 de juny al sopar anual a benefici dels nostres mitjans. Presidida per l’arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, la vetllada compta amb un concert del Cor Vivace i un sopar a la Llotja de Mar. Les places són limitades i el període d’inscripció acaba el 30 de maig. 
A més, regalem entrades per aquells oients de RàdioEstel i lectors de Catalunya Cristiana que es facin una foto amb un setmanari o escoltant la nostra emissora. Puja la foto a les xarxes socials (Facebook, Twitter o Instagram) amb l’etiqueta #LaNit2017 i podràs guanyar una entrada doble per La Nit o una de les 5 invitacions per al concert del Cor Vivace a la basílica de Santa Maria del Mar. El concurs està obert fins dilluns 29 de maig.

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció