En directe

Fórmula Estel

AUDIOS

CULTURA

Emma Vilarasau demana que es vegi 'Casa en flames' en català a tota Espanya

'Casa en flames', el nou film del director Dani de la Orden, arriba el 28 de juny als cinemes

27 juny 2024

Redacció

Comparteix
Versió original de Casa en flames

L'actriu Emma Vilarasau ha remarcat que Casa en flames, la nova pel·lícula del director Dani de la Orden que arriba aquest divendres als cinemes, es vegi en versió original més enllà de Catalunya. I és que, tot i que el film ha estat majoritàriament rodat en català, retrata també el bilingüisme que es viu actualment a moltes famílies. Segons Vilarasau, aquest fenomen "és molt d'aquí i és bonic retratar-ho". Per això, l'actriu ha fet una crida al públic espanyol a veure Casa en flames en català, l'idioma original de rodatge: "haurien d'entendre que viuen en un país plurilingüe i potser acceptar-ho i assumir-ho".

La història de Casa en flames

Emma Vilarasau interpreta la Montse, una dona que decideix reunir tota la família un cap de setmana a la seva casa de Cadaqués. De fet, aquest és el punt de partida de la nova pel·lícula de Dani de la Orden, on també participen actors de renom com Enric Auquer, María Rodríguez Soto, Alberto San Juan, Clara Segura, Jose Pérez-Ocaña i Macarena García. Tots ells protagonitzen aquesta comèdia que convertirà aquest cap de setmana familiar en, com el títol de la pel·lícula indica, una casa en flames.

Nous projectes de Dani de la Orden

En una entrevista al programa Fabricació pròpia de Ràdio Estel, el director Dani de la Orden ha confirmat que farà Barcelona, nit de primavera, la tercera entrega de la saga que va començar amb Barcelona, nit d'estiu i va continuar amb Barcelona, nit d'hivern. Segons el director, però, "ha de passar temps perquè ens amarguen prou i siguem prou nihilistes per dir que l'amor és una estafa". Malgrat això, ja té l'argument al cap i, segons ha avançat, "passaria a Sant Jordi i seria la història d'una noia que ha publicat un llibre, que és una best-seller, i el presenta i a la cua va el noi a parlar amb ella...".

Escolta l'entrevista a l'actriu Emma Vilarasau i al director Dani de la Orden

0:00 / 0:00

Més actualitat

ESGLÉSIA CATALUNYA

Sense categoria

Josep-Lluís Serrano Pentinat, nomenat bisbe coadjutor d’Urgell

Bisbe coadjutor d'Urgell

El Papa ha nomenat aquest sacerdot de la diòcesi de Tortosa, conseller de la Secretaria d’Estat de la Santa Seu, com a futur successor de Joan-Enric Vives

12 juliol 2024

Ignasi Miranda

SOCIETAT

Els socorristes avisen de l’exposició solar: "Se’ns en va la pell"

En una entrevista a Ràdio Estel, Nacho Ibáñez, portaveu de Sos Socorristes, critica que les cadires de vigilància "són precàries".

12 juliol 2024

Redacció

AUDIOS

CULTURA

Sense categoria

Rutes originals per Barcelona

Rutes originals per Barcelona

Totes les propostes amaguen històries curioses i llegendes antigues de la capital catalana

11 juliol 2024