En directe

Fórmula Estel

CULTURA

Catalonia Sacra presenta l’agenda 2019

Una conferència davant la façana del Naixement de la SagradaFamília, a càrrec de la historiadora Rosa Ribas, serà el colofó, el 30 denovembre, de l’agenda…

20 febrer 2019

Carme Munté Margalef

Comparteix

Una conferència davant la façana del Naixement de la SagradaFamília, a càrrec de la historiadora Rosa Ribas, serà el colofó, el 30 denovembre, de l’agenda d’activitats Catalonia Sacra 2019. Fins aleshores, s’hauranfet més d’una trentena d’activitats diferents, a les deu diòcesis catalanes, sempreamb el patrimoni d’arrel religiosa com a protagonista. Un patrimoni que l’Esglésiacatalana difon amb força des del 2012, quan va crear Catalonia Sacra, que en elcas de la diòcesi de Tortosa pren el nom de Dertosa Sacra.  

L’agenda 2019 de Catalonia Sacra s’ha presentat a la SagradaFamília, en concret al claustre de la Mercè, i es pot consultar a la pàgina webwww.cataloniasacra.cat. Lapresentació de les activitats ha anat càrrec dels directors de les revistes Sapiensi Descobrir, Clàudia Pujol i Joan Morales.

En l’acte de presentació també han participat Esteve Camps,president delegat de la Junta Constructora de la Sagrada Família; FrancescPardo, bisbe de Girona i president de Catalonia Sacra, i Dani Font, coordinadorde Catalonia Sacra.

Dani Font ha exposat les diferents dimensions que impulsaCatalonia Sacra, sempre amb l’objectiu d’incrementar el coneixement, ladivulgació i de facilitar la visita al patrimoni arquitectònic i artísticvinculat a l’Església. En aquest sentit, ha reconegut que la dimensió turísticaés una de les que més costa de desenvolupar, i ha vaticinat que aquest anyserà l’any del desplegament del turisme.   

Més actualitat

POLÍTICA

Antoni Bayona defensa que la llei d'amnistia "es pot emparar en la Constitució" tot i que "és un text rígid que és víctima de si mateix"

Imatge de la Constitució Espanyola

L'exlletrat del Parlament que es va posicionar en contra del referèndum l'any 2017, avala la consulta pactada entre Junts i el PSOE

6 desembre 2023

Redacció

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció