En directe

Vespres

CULTURA

Catalonia Sacra presenta l’agenda 2019

Una conferència davant la façana del Naixement de la SagradaFamília, a càrrec de la historiadora Rosa Ribas, serà el colofó, el 30 denovembre, de l’agenda…

20 febrer 2019

Carme Munté Margalef

Comparteix

Una conferència davant la façana del Naixement de la SagradaFamília, a càrrec de la historiadora Rosa Ribas, serà el colofó, el 30 denovembre, de l’agenda d’activitats Catalonia Sacra 2019. Fins aleshores, s’hauranfet més d’una trentena d’activitats diferents, a les deu diòcesis catalanes, sempreamb el patrimoni d’arrel religiosa com a protagonista. Un patrimoni que l’Esglésiacatalana difon amb força des del 2012, quan va crear Catalonia Sacra, que en elcas de la diòcesi de Tortosa pren el nom de Dertosa Sacra.  

L’agenda 2019 de Catalonia Sacra s’ha presentat a la SagradaFamília, en concret al claustre de la Mercè, i es pot consultar a la pàgina webwww.cataloniasacra.cat. Lapresentació de les activitats ha anat càrrec dels directors de les revistes Sapiensi Descobrir, Clàudia Pujol i Joan Morales.

En l’acte de presentació també han participat Esteve Camps,president delegat de la Junta Constructora de la Sagrada Família; FrancescPardo, bisbe de Girona i president de Catalonia Sacra, i Dani Font, coordinadorde Catalonia Sacra.

Dani Font ha exposat les diferents dimensions que impulsaCatalonia Sacra, sempre amb l’objectiu d’incrementar el coneixement, ladivulgació i de facilitar la visita al patrimoni arquitectònic i artísticvinculat a l’Església. En aquest sentit, ha reconegut que la dimensió turísticaés una de les que més costa de desenvolupar, i ha vaticinat que aquest anyserà l’any del desplegament del turisme.   

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció