En directe

Fabricació Pròpia

CULTURA

Catalonia Sacra presenta l’agenda 2019

Una conferència davant la façana del Naixement de la SagradaFamília, a càrrec de la historiadora Rosa Ribas, serà el colofó, el 30 denovembre, de l’agenda…

20 febrer 2019

Carme Munté Margalef

Comparteix

Una conferència davant la façana del Naixement de la SagradaFamília, a càrrec de la historiadora Rosa Ribas, serà el colofó, el 30 denovembre, de l’agenda d’activitats Catalonia Sacra 2019. Fins aleshores, s’hauranfet més d’una trentena d’activitats diferents, a les deu diòcesis catalanes, sempreamb el patrimoni d’arrel religiosa com a protagonista. Un patrimoni que l’Esglésiacatalana difon amb força des del 2012, quan va crear Catalonia Sacra, que en elcas de la diòcesi de Tortosa pren el nom de Dertosa Sacra.  

L’agenda 2019 de Catalonia Sacra s’ha presentat a la SagradaFamília, en concret al claustre de la Mercè, i es pot consultar a la pàgina webwww.cataloniasacra.cat. Lapresentació de les activitats ha anat càrrec dels directors de les revistes Sapiensi Descobrir, Clàudia Pujol i Joan Morales.

En l’acte de presentació també han participat Esteve Camps,president delegat de la Junta Constructora de la Sagrada Família; FrancescPardo, bisbe de Girona i president de Catalonia Sacra, i Dani Font, coordinadorde Catalonia Sacra.

Dani Font ha exposat les diferents dimensions que impulsaCatalonia Sacra, sempre amb l’objectiu d’incrementar el coneixement, ladivulgació i de facilitar la visita al patrimoni arquitectònic i artísticvinculat a l’Església. En aquest sentit, ha reconegut que la dimensió turísticaés una de les que més costa de desenvolupar, i ha vaticinat que aquest anyserà l’any del desplegament del turisme.   

Més actualitat

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

política

L'economista Josep Reyner: "La proposta de finançament singular per Catalunya és viable"

imatge de recurs

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de la comissió d'economia catalana del Col·legi d’Economistes creu que el model actual de finançament "fa aigües" 

18 juny 2024

Redacció

ESGLÉSIA

ESGLÉSIA CATALUNYA

Sis nous diaques per a l'arxidiòcesi de Barcelona

Els sis seminaristes que seran ordenats diaques | FOTO: Arquebisbat de Barcelona

La basílica de la Sagrada Família acull aquest diumenge l'ordenació diaconal dels seminaristes Joan Piñol, Javier Casals, Guillem Lisicic, Santi Claret, David Lucena i Xavier Campmany

14 juny 2024

Redacció

AUDIOS

TELEVISIÓ

Celebrem els 20 anys de l'APM?

20 anys de l'APM

Manel Piñero, el mític 'Homo APM', i el director del programa, Aniol Florensa, fan repàs de les dues dècades del programa

14 juny 2024