En directe

El Matí a Ràdio Estel

RÀDIO ESTEL

"Catalunya Cristiana per a invidents", un nou post de l'Avui és festa', un espai de Mn. Jaume Aymar a Ràdio Estel

Déu vos guard, amics, avui és festa Aquesta setmana ens han fet un regal. Es tracta del primer número de Catalunya Cristiana edició Braille per a persones invidents o amb…

28 setembre 2014

Comparteix

Déu vos guard, amics, avui és festa

Aquesta setmana ens han fet un regal. Es tracta del primer número de Catalunya Cristiana edició Braille per a persones invidents o amb discapacitat visual. L’edició ha estat fruit de l’Associació Mirada Solidària que presideix Miquel Albert Soler. En Miquel Albert —invident de naixement— és un col·laborador veterà deRàdio Estel amb el seu programa “Missatge en una ampolla”. A través d’aquest programa, ell i en David Ciscar difonen els valors i les virtuts des de l’òptica de la fe. Són persones de tarannà obert i creatiu. Ja fa temps que parlàvem de la possibilitat que les persones invidents o amb discapacitats visuals poguessin llegir també el setmanari. I al final aquell somni s’ha materialitzat. És una edició trimestral d’una selecció d’articlespublicats a Catalunya Cristiana.

Primer número de Catalunya Cristiana edició Braille
Si vols seguir llegint el nou post de l'Avui és festaclica aquí

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció