En directe

El Matí a Ràdio Estel

RÀDIO ESTEL

CDR: "Ens manifestem d'una forma pacífica, tranquil·la"

Per començar la Fórmula Estel d’aquest dimecres, Jaume Aymar, director de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana, ha anunciat que el setmanari de l’Església a Catalunya…

4 abril 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Per començar la Fórmula Estel d’aquest dimecres, Jaume Aymar, director de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana, ha anunciat que el setmanari de l’Església a Catalunya tindrà format de revista a partir del número 2012, amb data 15 d’abril: “una proposta atractiva i més còmodament llegible que el format diari”, ha explicat Aymar.
CDR: "Mai hem sigut violents"
Després que la fiscalia hagi anunciat que estudiarà accions penals per acusar als CDR (Comités de Defensa de la República) de rebel·lió, i que els Mossos d'Esquadra han incrementat la seguretat d'edificis i persones arran de l'increment de les seves protestes, hem parlat amb una de les veus del CDR: “Mai hem sigut violents, i està claríssim com actuem: podem tallar una carretera, i ens assentem al terra, però quan veiem que alguna de les persones té alguna actitud que pot semblar una mica més violenta aixequem els braços i demanem a aquesta persona que es tranqui·litizi. Ens manifestem d'una forma pacífica, tranquil·la. Ja no estem per posar llacets, estem al carrer per fer visible que la gent està enfadada i volem que torni la democràcia al nostre país, i que puguem parlar, i que puguem dir les coses que no ens agraden, però sempre dintre del pacificisme i de la no violència, sempre”.
50 anys de la mort de Martin Luther King
Avui es compleixen cinquanta anys de l'assassinat del gran líder del moviment de drets civils, Martin Luther King. Ens ha explicat la seva història i el seu llegat, Xavier Garí, professor d'història de la UIC i coordinador del grup de Pau i Religions de Cristianisme i Justícia: “El mes d'abril va pronunciar el seu darrer parlament, abans del seu assassinat, el 4 d’abril de 1968: d'això en fa avui 50 anys, mig sigle de lluites no violentes que s'han vist molt influides per la persona, l’estil i la tasca memorable de Martin Luther King”.
Hem acabat l’hora informativa de la Fórmula Estel parlant amb Pere Martín, propietari Llibreria Montse (Salt) a Aquí hi ha llibres, i amb Joan Trias, en la seva secció diària El Somiatruites, ha recollit la última notícia que va rebre abans d’anar a dormir i la primera amb la què s’ha llevat.

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció