En directe

El Matí a Ràdio Estel

FÓRMULA ESTEL

Celebrem l'aniversari de Mike Hossack amb el seu grup The Doobie Brothers

The Doobie Brothers és una banda nord-americana de rock, formada en 1970 per Johnston, John Hartman i el baixista Greg Murph, que després va ser…

14 octubre 2016

David

Comparteix

The Doobie Brothers és una banda nord-americana de rock, formada en 1970 per Johnston, John Hartman i el baixista Greg Murph, que després va ser substituït per Dave Shogren; tots ells de Califòrnia. L'any següent, ja transformats en quintet (amb Trian Porter i el percussionista Mike Hossack), van llençar el seu primer LP Doobie Brothers. El so que feien era un estil country rock, amb una mica de tendència cap al gospel i amb la utilització d'instruments de vent. El 1972, el LP Tolouse Street (amb el single "Listen To The Music") va guanyar el primer disc d'or, que seria una constant en la carrera del conjunt, d'aquí en endavant.En 1974, es va unir el guitarrista Jeff Baxter i, posteriorment, el teclista Michael McDonald, aquest últim incorporant elements de la música soul. El 1978, van guanyar quatre premis Grammy. L'any següent, John Hartman, un dels fundadors de la formació, abandona el grup, així com el guitarrista Jeff Baxter. A partir del LP One Step Closer, de 1980, la formació inclouria: Pat Simmons (guitarra i veu), Tiren Porter (baix), Keith Knudsen (bateria), Michael McDonald (teclats i veu), John McFee (guitarra i veu ), Cornelius Bumpus (saxofon, orgue i veu) i Chet McCraken (bateria i percussió). En 1982 va ser anunciada la dissolució del grup, tot i que tornarien a ajuntar més tard.

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció