En directe

La Caravana

ACTUALITAT

Charlotte Church serà la protagonista d'aquest dimarts

Charlotte Church, nascuda com Charlotte Maria Reed el 21 de febrer de 1986 a Llandaff, Cardiff, South Glamorgan, Gal·les, és una cantautora, actriu i presentadora…

20 febrer 2017

David García

Comparteix

Charlotte Church, nascuda com Charlotte Maria Reed el 21 de febrer de 1986 a Llandaff, Cardiff, South Glamorgan, Gal·les, és una cantautora, actriu i presentadora britànica. En 1998 va ser escoltada per Jonathan Shalit, qui va ajudar al fet que aconseguís un contracte discogràfic amb el segell Sony Classical als 12 anys. En anys recents ha passat de la música clàssica a la música pop.

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció