En directe

Fórmula Estel

ACTIVITATS

Cloenda dels actes en record del bisbe Joan Carrera

El6 d’octubre passat, es va celebrar al monestir de Sant Jeroni de la Murtra lacloenda dels actes commemoratius del 10è aniversari de la mort del…

15 octubre 2018

Macià Grau

Comparteix

El6 d’octubre passat, es va celebrar al monestir de Sant Jeroni de la Murtra lacloenda dels actes commemoratius del 10è aniversari de la mort del bisbe JoanCarrera. L’acte, que va comptar amb la participació d’Albert López Vivancos, vaservir per posar el punt final al seguit d’activitats organitzades amb l’objectiude recordar el bisbe Joan, que van començar el 12 de maig amb la celebració delseu aniversari a la catedral de Sant Llorenç de Sant Feliu de Llobregat.

Pertal de recordar aquestes celebracions, la web del Memorial Bisbe Carrera hapublicat un breu resum de les més destacades, on explica també que s’estanrealitzant gestions per tal de posar el nom del bisbe Joan a un carrer proper ala catedral de Barcelona.

Undels actes centrals del Memorial Bisbe Carrera es va fer el 27 de setembre al Seminaride Barcelona, en forma de ponència que va moderar Francesc Rosaura, directordel programa “Signes del temps”, i en la qual es va recordar la pastoral d’acollidai integració del bisbe Joan. Sota el nom de “Recordem el bisbe Joan”, a l’acte vanparticipar el director general d’Afers Religiosos de la Generalitat, el Sr.Marcel·lí Joan, l’arquebisbe d’Urgell Mons. Joan Enric Vives, Mn. Felip JuliRodríguez, rector del Seminari, i el cardenal Lluís Martínez Sistach.

Posteriorment,29 de setembre, es va organitzar una pregària davant la tomba on descansen lesdespulles del bisbe Joan, al cementiri de Montjuïc. L’acte va deixar moments desilenci, pregària i reflexió, de la mà de la poesia de Javier Bustamante.

Finalment,el 3 d’octubre, el mateix dia en què es complien els deu anys de la mort del bisbeJoan, es va celebrar una missa per la seva ànima a la catedral de Barcelona,que va presidir el cardenal Lluís Martínez Sistach. El resum complet de lesactivitats es pot veure a la pàgina web del Memorial Bisbe Joan Carrera: memorialbisbejoancarrera.blogspot.com.

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció