En directe

Laudes

AUDIOS

CULTURA

Coco Comín a Eurovisió: "Em vaig endur una decepció"

La ballarina i coreògrafa va ser la presidenta del jurat d'Espanya al festival d'aquest 2024

1 juliol 2024

Redacció

Comparteix
Coco Comin a Eurovisió

De l'experiència de Coco Comin a Eurovisió, la coreògrafa s'esperava una altra cosa: "jo em pensava que ser presidenta del jurat volia dir trobar-me amb els altres membres de l'equip i poder debatre, però això no ens van deixar fer-ho". Lamenta no haver pogut intercanviar impressions amb els seus companys a l'hora d'emetre del veredicte d'Espanya al festival. I és que, segons ha explicat en una entrevista al programa Fabricació Pròpia de Ràdio Estel, la normativa amb relació a la tasca del jurat és molt estricta perquè els vots dels integrants del jurat són individuals. Reconeix que aquestes mesures li van xocar i que no ha pogut saber "què van votar els seus companys".

La normativa del jurat d'Eurovisió

De fet, ha explicat "que ens van prohibir parlar entre nosaltres i intercanviar impressions per no influir en la decisió dels altres". A més, segons ha assegurat, "van passar hores i hores a les dependències de Ràdio Televisió Espanyola, a Madrid, tancats en una saleta amb una pantalla i un notari que ens anava controlant que no parléssim entre nosaltres".

El dia de la gala jo ho vaig veure a casa meva

De la tasca de Coco Comin a Eurovisió, la ballarina també ha reconegut que li "va faltar ambient" perquè el jurat "valorava els assajos que emetien per un canal privat". I és que, segons ha confirmat la coreògrafa "el dia de la gala jo ho vaig veure a casa meva perquè ja havia fet la feina i havia entregat les avaluacions i tot aquest ambient que pensava que anava a viure de festival, no el vaig viure". Tot i aquest regust amarg, la coreògrafa afirma que tornaria a viure l'experiència.

Més enllà de Coco Comin a Eurovisió

Durant l'entrevista, també s'ha fet un repàs a la seva trajectòria, a la salut del teatre musical i al darrer espectacle que ha presentat al Teatre Victòria, Theatreland, amb alumnes de la seva escola.

Escolta l'entrevista a la coreògrafa Coco Comin

0:00 / 0:00

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció