En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Col·legi Xaloc: "Tenim la sensació de ser moneda de canvi"

Aquests dies s’ha reobert el debat sobre l’educació diferenciada. En les negociacions per a la investidura, Junts per Catalunya, ERC i la CUP van acordar…

1 febrer 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquests dies s’ha reobert el debat sobre l’educació diferenciada. En les negociacions per a la investidura, Junts per Catalunya, ERC i la CUP van acordar no renovar els convenis amb les escoles que segreguen per sexe. Ramon Homs, president d'EASSE (Associació Europea de Educació Diferenciada) a Catalunya i director del Col·legi Xaloc, ha comentat a la Fórmula Estel: “Ens ha sorprès que l’únic punt en què estan d’acord en la investidura sigui aquest. No sabem si el futur de Catalunya depén de que hi hagi escoles diferenciades o no”, i ha afegit: “La única que s’ha manifestat molt explícitament és la CUP, ho ha fet sempre. Però en els debats electorals, o no estava en els programes polítics, o fins i tot van arribar a explicitar que no mourien la Llei d'Educació de Catalunya. Tenim la sensació de ser moneda de canvi i això sorprén i incomoda”.
La 080 Barcelona Fashion va donar aquesta setmana el tret de sortida amb una desfilada protagonitzada per influencers. Vols entendre millor què és un influencer? Quin és el seu paper en el món de la comunicació? Aquest dijous a la Fórmula Estel hem conversat ambElisenda Estanyol, professora de Comunicació de la UOC: “Les influencers en l’àmbit de la moda continuen sent molt noies joves, que tenen una passió per la moda i es mouen com peix a l’aigua en les xarxes socials. Cada vegada s’estan passant més a la xarxa social Instagram, algunes també són a Youtube, per sobre de Facebook i Twitter”. Malgrat la seva joventut, "cada vegada tenen darrera un equip (...) i "s’estan professionalitzant més”.
Al resum setmanal sobre Catalunya Cristiana, la seva cap de Redacció, Carme Muné, ha presentat l’entrevista al cardenal i arquebisbe auxiliar de El Salvador.

- Recupera la 1a hora de la Fórmula Estel -

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció