En directe

Cocodril Club

RÀDIO ESTEL

Col·legi Xaloc: "Tenim la sensació de ser moneda de canvi"

Aquests dies s’ha reobert el debat sobre l’educació diferenciada. En les negociacions per a la investidura, Junts per Catalunya, ERC i la CUP van acordar…

1 febrer 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquests dies s’ha reobert el debat sobre l’educació diferenciada. En les negociacions per a la investidura, Junts per Catalunya, ERC i la CUP van acordar no renovar els convenis amb les escoles que segreguen per sexe. Ramon Homs, president d'EASSE (Associació Europea de Educació Diferenciada) a Catalunya i director del Col·legi Xaloc, ha comentat a la Fórmula Estel: “Ens ha sorprès que l’únic punt en què estan d’acord en la investidura sigui aquest. No sabem si el futur de Catalunya depén de que hi hagi escoles diferenciades o no”, i ha afegit: “La única que s’ha manifestat molt explícitament és la CUP, ho ha fet sempre. Però en els debats electorals, o no estava en els programes polítics, o fins i tot van arribar a explicitar que no mourien la Llei d'Educació de Catalunya. Tenim la sensació de ser moneda de canvi i això sorprén i incomoda”.
La 080 Barcelona Fashion va donar aquesta setmana el tret de sortida amb una desfilada protagonitzada per influencers. Vols entendre millor què és un influencer? Quin és el seu paper en el món de la comunicació? Aquest dijous a la Fórmula Estel hem conversat ambElisenda Estanyol, professora de Comunicació de la UOC: “Les influencers en l’àmbit de la moda continuen sent molt noies joves, que tenen una passió per la moda i es mouen com peix a l’aigua en les xarxes socials. Cada vegada s’estan passant més a la xarxa social Instagram, algunes també són a Youtube, per sobre de Facebook i Twitter”. Malgrat la seva joventut, "cada vegada tenen darrera un equip (...) i "s’estan professionalitzant més”.
Al resum setmanal sobre Catalunya Cristiana, la seva cap de Redacció, Carme Muné, ha presentat l’entrevista al cardenal i arquebisbe auxiliar de El Salvador.

- Recupera la 1a hora de la Fórmula Estel -

Més actualitat

POLÍTICA

Antoni Bayona defensa que la llei d'amnistia "es pot emparar en la Constitució" tot i que "és un text rígid que és víctima de si mateix"

Imatge de la Constitució Espanyola

L'exlletrat del Parlament que es va posicionar en contra del referèndum l'any 2017, avala la consulta pactada entre Junts i el PSOE

6 desembre 2023

Redacció

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció