En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

Com es poden evitar les morts d’immigrants a la Mediterrània?

Aquest dimarts preguntem: Com es poden evitar les morts d’immigrants a la Mediterrània? - Millorant la cooperació amb els països d’origen d’aquests immigrants. - Obrint…

26 setembre 2016

@IgnasiMiranda

Comparteix
Aquest dimarts preguntem:

Com es poden evitar les morts d’immigrants a la Mediterrània?
- Millorant la cooperació amb els països d’origen d’aquests immigrants.
- Obrint més les fronteres d’Europa per acollir refugiats.
- Vigilant més els punts sensibles.
En el programa El mirador de l'actualitat (19.25 h), parlarem de la Mediterrània, que continua sent malauradament un cementiri, com demostra el fet que desenes de morts dimecres passat a només 12 quilòmetres de les costes d’Egipte. Des del gener han mort 3.213 persones intentant travessar el mar, un 37 per cent més que el 2015. Com es pot aturar aquest drama? Què pot oferir l’Europa que intenta refer-se de la crisi política i social que pateix?
Compartirem col·loqui amb Pascale Coissard, portaveu de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat, Carme Borbonès, presidenta de Càritas Catalunya, i Lluís Serra, secretari general de la Unió de Religiosos de Catalunya.

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció