En directe

La Caravana

ACTIVITATS

Comença la 9ena edició del Festival Cruïlla més solidari

Aquest dijous ha començat la 9ena edició del Festival Cruïlla,que reunirà al Parc del Fòrum de Barcelona a artistes musicals de la talla dePharrell Williams,…

12 juliol 2018

Macià Grau

Comparteix

Aquest dijous ha començat la 9ena edició del Festival Cruïlla,que reunirà al Parc del Fòrum de Barcelona a artistes musicals de la talla dePharrell Williams, Jack White, o Gilberto Gil, entre d’altres. Es tracta d’unaoportunitat única de viure la millor música en directe i en un espai agradablea la vora del mar, i que cada any compta amb una gran afluència de públic.

Precisament el gran nombre de persones que hi conflueixenva fer que des dels inicis del festival els organitzadors del Cruïlladecidissin aprofitar per donar visibilitat a diversos projectes solidaris. Perfer-ho, cada any permeten que diverses entitats solidàries puguin tenir un estanddins el recinte, perquè d’aquesta manera puguin mostrar les seves propostes alsassistents i aquests hi puguin col·laborar.

Lamúsica transforma

D’entre les entitats solidàries amb presència al festival,en destaca la Fundació Sant Joan de Déu, que aquest any anirà per primeravegada al Cruïlla i mostrarà al públic un projecte que pretén utilitzar lamusicoteràpia com a eina per millorar la vida d’infants, gent gran i personesamb discapacitat o amb trastorn mental. El nom d’aquesta campanya rep el nom de#LaMúsicaTransforma, i ja ha tingut una gran rebuda a les xarxes socials.

Tots els assistents que s’apropin a l’estand de Sant Joande Déu podran conèixer el projecte i col·laborar-hi adquirint xapes solidàries.A més, el festival ja ha anunciat que tots els que ho vulguin poden destinar 2€de l’entrada al programa de musicoteràpia per a persones en situacióvulnerable.

La musicoteràpia millora el benestar i habilitats socialsde les persones amb necessitats especials, i és per això que Sant Joan de Déuaposta per complementar l’assistència bàsica amb aquesta disciplina, que ja éspresent a set centres de la institució. Malauradament, aquest tipus de teràpiescomplementàries no estan finançades per la sanitat pública, i això fa que siguimolt important la implicació ciutadana.

Més actualitat

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció