En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA MÓN

Comença la IX Trobada Mundial de les Famílies

Aquest dimarts21 d’agost a la tarda tindrà lloc a Dublín la cerimònia inaugural de la TrobadaMundial de les Famílies 2018, que aquest any se celebra…

21 agost 2018

Redacció

Comparteix

Aquest dimarts21 d’agost a la tarda tindrà lloc a Dublín la cerimònia inaugural de la TrobadaMundial de les Famílies 2018, que aquest any se celebra sota el lema «L’Evangelide la família: alegria per al món». La cerimònia, tot i que té l’acte principala Dublín, es farà també de manera simultània a cadascuna de les 26 diòcesis d’Irlandaa partir de les 7 de la tarda (les 8, hora catalana).

Aquesta és la IXedició de la Trobada Mundial de les Famílies, que cada tres anys reuneix milersde famílies a un país diferent amb un objectiu clar: celebrar, resar ireflexionar sobre la importància del matrimoni i la família com a pedra angularde la societat i l’Església. La Trobada d’aquest any està centrada en la BonaNotícia de la família, un tema que ja es va tractar al Sínode de les Famílies, ité molta relació amb l’exhortació apostòlica postsinodal Amoris laetitia feta pel papa Francesc.

Calendari d’activitats de la Trobada Mundial de lesFamílies 2018

Les activitatsde la Trobada començaran el 22 d’agost amb un congrés que durarà tres dies i enquè es farà una reflexió diària sobre el lema «L’Evangeli de la família:alegria per al món», escollit també pel pontífex. El congrés constarà dediverses conferències, tallers, testimonis i debats, així com també activitatsper a nens i joves i esdeveniments culturals i musicals.

Així que s’acabi,el dissabte 25 d’agost tindrà lloc el Festival de les Famílies, un esdevenimentenvoltat d’alegria, reflexió i oració, que inclourà concerts i històriespersonals de fe.

Finalment, eldiumenge 26 d’agost es celebrarà l’eucaristia de clausura, que presidirà elmateix papa Francesc.

Tota lainformació de la Trobada així com les catequesis que en formen part es potconsultar a la web oficial de la Trobada Mundial de les Famílies 2018: www.worldmeeting2018.ie

Més actualitat

El nou model de residències encarirà a Catalunya el preu de les places uns 250 euros mensuals

L'escena d'una residència de gent gran a Catalunya

Segons Cinta Pascual, presidenta de les patronals de residències ACRA i CEAPs, "no hi ha prou espais per garantir que les unitats de convivència siguin de 15 persones"

1 juliol 2022

Redacció

Els metges recomanen tornar a utilitzar la mascareta per frenar la setena onada

Una infermera del CAP de Mataró examina una pacient

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Josep Vilaplana president del Col·legi de Metges de Girona, apunta que estem en una pujada de la pandèmia, tot i que la situació és "molt diferent"

29 juny 2022

Redacció

El sector del transport públic assegura que fiar-ho tot a la gasolina no és una bona tàctica

Una imatge de l'interior d'un tren de Rodalies

La Generalitat compensarà la rebaixa del 30% del preu del transport públic decretada per l'executiu espanyol en els abonaments autonòmics per arribar a una reducció del 50%

28 juny 2022

Redacció