En directe

Camins

ESGLÉSIA MÓN

Comença la IX Trobada Mundial de les Famílies

Aquest dimarts21 d’agost a la tarda tindrà lloc a Dublín la cerimònia inaugural de la TrobadaMundial de les Famílies 2018, que aquest any se celebra…

21 agost 2018

Redacció

Comparteix

Aquest dimarts21 d’agost a la tarda tindrà lloc a Dublín la cerimònia inaugural de la TrobadaMundial de les Famílies 2018, que aquest any se celebra sota el lema «L’Evangelide la família: alegria per al món». La cerimònia, tot i que té l’acte principala Dublín, es farà també de manera simultània a cadascuna de les 26 diòcesis d’Irlandaa partir de les 7 de la tarda (les 8, hora catalana).

Aquesta és la IXedició de la Trobada Mundial de les Famílies, que cada tres anys reuneix milersde famílies a un país diferent amb un objectiu clar: celebrar, resar ireflexionar sobre la importància del matrimoni i la família com a pedra angularde la societat i l’Església. La Trobada d’aquest any està centrada en la BonaNotícia de la família, un tema que ja es va tractar al Sínode de les Famílies, ité molta relació amb l’exhortació apostòlica postsinodal Amoris laetitia feta pel papa Francesc.

Calendari d’activitats de la Trobada Mundial de lesFamílies 2018

Les activitatsde la Trobada començaran el 22 d’agost amb un congrés que durarà tres dies i enquè es farà una reflexió diària sobre el lema «L’Evangeli de la família:alegria per al món», escollit també pel pontífex. El congrés constarà dediverses conferències, tallers, testimonis i debats, així com també activitatsper a nens i joves i esdeveniments culturals i musicals.

Així que s’acabi,el dissabte 25 d’agost tindrà lloc el Festival de les Famílies, un esdevenimentenvoltat d’alegria, reflexió i oració, que inclourà concerts i històriespersonals de fe.

Finalment, eldiumenge 26 d’agost es celebrarà l’eucaristia de clausura, que presidirà elmateix papa Francesc.

Tota lainformació de la Trobada així com les catequesis que en formen part es potconsultar a la web oficial de la Trobada Mundial de les Famílies 2018: www.worldmeeting2018.ie

Més actualitat

"La pastilla per deixar de fumar no és una vareta màgica, hi ha d'haver voluntat acompanyada d'un tractament psicològic"

Un jove fumant en un parc de monopatins

El doctor Esteve Fernández ha explicat a Ràdio Estel que el Todacitan impedeix tenir síndrome d’abstinència i evita que el fumador tingui sensacions agradables a l’hora de fumar

6 febrer 2023

Redacció

David Cid: "L'acord firmat per Esquerra i el PSC és la mort del projecte d'ampliació de l'aeroport d'Aena i de la ministra de Foment"

David Cid, portaveu d'En Comú Podem al Parlament, durant l'entrevista a Ràdio Estel

El portaveu d'En Comú Podem al Parlament carrega contra el PSC per pensar en clau electoral i frenar el pacte dels pressupostos

3 febrer 2023

Redacció

Marta Vilalta: "La majoria del 52% hi continua sent i Esquerra no abandona el projecte de república catalana"

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en una roda de premsa.

En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', la secretària general adjunta i portaveu d'ERC, ha deixat clar que l'acord amb el grup parlamentari socialista "és una qüestió puntual"

3 febrer 2023

Redacció