En directe

Vespres

RÀDIO ESTEL

Comença la Marató de Donants de Sang de Catalunya

La Marató de Donants de Sang de Catalunya comença aquest divendres 10 de gener i s'allargarà fins al dia 17 als principals hospitals catalans. L'objectiu…

10 gener 2020

Comparteix
La Marató de Donants de Sang de Catalunya comença aquest divendres 10 de gener i s'allargarà fins al dia 17 als principals hospitals catalans. L'objectiu és aconseguir que 10.000 persones donin sang durant aquests dies per arribar als nivells òptims de reserves després de les festes de Nadal, quan les donacions baixen un 25% respecte dels altres mesos de l'any. En declaracions al programa A Primera Hora, el director assistencial del banc de sang, Lluís Puig, ha recordat que “pot donar sang qualsevol persona d’entre 18 i 65 anys que pesi més de 50 quilos i gaudeixi de bona salut”.  Desembre i gener, així com agost, són els mesos més crítics en les donacions de sang. Per aquest motiu, Lluís Puig ha animat la població catalana a donar sang “perquè aquest gest permet que altres persones visquin”.  
Una de les principals novetats de la Marató de Donants de Sang d’aquest any és el servei de Whatsapp que el Banc de Sang ofereix amb el telèfon 677 07 17 56 on els ciutadans poden fer les consultes que necessitin.
Avui i demà es pot acudir a la plaça de Catalunya de Barcelona, on a més de la carpa i dos autobusos, hi haurà activitats especials per a tots els públics.
Pots tornar a escoltar el programa AQUÍ

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció