En directe

La Caravana

ACTIVITATS

Comença la XV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya

Del15 al 30 de novembre tindrà lloc a Catalunya la XV Mostra de Cinema Espiritual,un esdeveniment cinematogràfic que arriba a 16 ciutats d’arreu del territori…

14 novembre 2018

Redacció

Comparteix

Del15 al 30 de novembre tindrà lloc a Catalunya la XV Mostra de Cinema Espiritual,un esdeveniment cinematogràfic que arriba a 16 ciutats d’arreu del territori ique posa en valor la presència de l’espiritualitat en la cultura audiovisual. D’aquestamanera, la Direcció General d’Afers Religiosos del Departament de Justícia,organitzadora de la mostra, ha seleccionat 19 pel·lícules i 2 curtmetratges quecontribueixin a afavorir el diàleg interreligiós i la cohesió social, i que esprojectaran aquestes dues setmanes en una quarantena de sales de Catalunya.

L’ediciód’aquest any està marcada per la commemoració de l’Any Raimon Panikkar(Barcelona, 1918 – Tavertet 2010), i per aquest motiu la mostra comptarà ambdiverses pel·lícules que reflecteixen el seu pensament. A més, la Filmoteca deCatalunya també homenatjarà el director de cinema Carl T. Dreyer, amb motiudels 50 anys de la seva mort, i oferirà una selecció dels seus films mésemblemàtics.

Comha explicat en un comunicat el director general d’Afers Religiosos, Marcel·líJoan, la Mostra acabarà el 30 de novembre amb el concurs La Paraula S’agrada,conduït per l’escriptor Màrius Serra, per posar sota els enigmes lingüísticsels conceptes relatius a les diferents confessions en un format ludicolingüístic.

Laprogramació completa i tota la informació relacionada amb la XV Mostra deCinema Espiritual de Catalunya es pot consultar a la pàgina web de l’esdeveniment:cinemaespiritual.cat.

Més actualitat

RELIGIÓ

Luis Argüello, nou president de la Conferència Episcopal Espanyola

Luis Argüello, nou president de la Conferència Episcopal | EFE

L'arquebisbe de Valladolid, Luis Argüello, ha estat elegit nou president de la Conferència Episcopal Espanyola pels bisbes espanyols en Assemblea Plenària amb 48 vots en la primera votació

5 març 2024

Redacció

ESGLÉSIA

ESGLÉSIA ESPANYA

RELIGIÓ

Joan Josep Omella: "La Conferència Episcopal Espanyola està i vol estar amb el Papa Francesc"

El cardenal Omella | EFE/Mariscal

En el seu últim discurs públic com a president de la CEE, el també arquebisbe de Barcelona ha apel·lat als bisbes espanyols a treballar aquests dies "en comunió"

4 març 2024

Redacció

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024