En directe

Fórmula Estel

ACTIVITATS

Comença la XV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya

Del15 al 30 de novembre tindrà lloc a Catalunya la XV Mostra de Cinema Espiritual,un esdeveniment cinematogràfic que arriba a 16 ciutats d’arreu del territori…

14 novembre 2018

Redacció

Comparteix

Del15 al 30 de novembre tindrà lloc a Catalunya la XV Mostra de Cinema Espiritual,un esdeveniment cinematogràfic que arriba a 16 ciutats d’arreu del territori ique posa en valor la presència de l’espiritualitat en la cultura audiovisual. D’aquestamanera, la Direcció General d’Afers Religiosos del Departament de Justícia,organitzadora de la mostra, ha seleccionat 19 pel·lícules i 2 curtmetratges quecontribueixin a afavorir el diàleg interreligiós i la cohesió social, i que esprojectaran aquestes dues setmanes en una quarantena de sales de Catalunya.

L’ediciód’aquest any està marcada per la commemoració de l’Any Raimon Panikkar(Barcelona, 1918 – Tavertet 2010), i per aquest motiu la mostra comptarà ambdiverses pel·lícules que reflecteixen el seu pensament. A més, la Filmoteca deCatalunya també homenatjarà el director de cinema Carl T. Dreyer, amb motiudels 50 anys de la seva mort, i oferirà una selecció dels seus films mésemblemàtics.

Comha explicat en un comunicat el director general d’Afers Religiosos, Marcel·líJoan, la Mostra acabarà el 30 de novembre amb el concurs La Paraula S’agrada,conduït per l’escriptor Màrius Serra, per posar sota els enigmes lingüísticsels conceptes relatius a les diferents confessions en un format ludicolingüístic.

Laprogramació completa i tota la informació relacionada amb la XV Mostra deCinema Espiritual de Catalunya es pot consultar a la pàgina web de l’esdeveniment:cinemaespiritual.cat.

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció