En directe

Estel Migdia

ACTUALITAT

Commemorem l'adeu a una estrella, Judy Garland

Dimecres de cinema a la Fórmula Estel i es que Judy Garland és l’Artista del Dia a Ràdio Estel. Cantant i actriu de cine de…

21 juny 2016

David García

Comparteix

Dimecres de cinema a la Fórmula Estel i es que Judy Garland és l’Artista del Dia a Ràdio Estel. Cantant i actriu de cine de l'època daurada dels musicals de Hollywood, és coneguda per ser la protagonista de la pel·lícula El màgic d'Oz. Judy Garland tenia veu de contralt i va actuar durant més de 40 anys en musicals i obres dramàtiques. Després d’aquest èxit, Judy Garland va fer esplèndides actuacions en pel·lícules com Cita en San Luis, Desfile de Pascua, El Pirata i Ha nascut una estrella. Va morir un 22 de juny del 1969 als 47 anys d’edat. 

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció