En directe

Fórmula Estel

ACTUALITAT

Commemorem que els Fleetwood Mac van ser numero 1

Fleetwood Mac va aconseguir el lloc més alt de la llista de vendes americanes amb la cançó "Dreams", que s'incloïa en el seu àlbum Rumours…

9 juny 2017

David García

Comparteix

Fleetwood Mac va aconseguir el lloc més alt de la llista de vendes americanes amb la cançó "Dreams", que s'incloïa en el seu àlbum Rumours (1977), un disc que va reportar gran èxit a la banda, així com nombroses vendes. En ell apareixien també altres cançons com Go your own way, Your say stop i You make loving fun, que es van col·locar també entre els deu primers llocs de la llista americana de Billboard. Només als EUA s'han venut un total de 18 milions de còpies d'aquest àlbum. Rumours va ser el segon àlbum de Fleetwood Mac, en la seva etapa com a 'grup americà', amb Lindsey Buckingham i Stevie Nicks en la formació.

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció