En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

Complet repàs de l'actualitat en dues hores plenes de veus diverses

. Aquest divendres, després del repàs informatiu, hem tornat a escoltar Jorge Romance, periodista de La Sexta, que ha explicat com s’ha viscut des de…

8 setembre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
. Aquest divendres, després del repàs informatiu, hem tornat a escoltar Jorge Romance, periodista de La Sexta, que ha explicat com s’ha viscut des de dins la segona jornada al Parlament: "Hi havia un ordre del dia que s'ha de continuar fent, però l'interès estava en el que va passar", amb les incidències. A la tertúlia, hem tractat les lleis aprovades al Parlament, la superilla del Poblenou i la Fira de Tàrrega amb Dolors Camats, Daniel Vósseler i Toni Bolaño.
Camats, exdiputada d’Iniciativa al Parlament, ha comentat que “hi ha una majoria de la població a favor d'un referèndum, però no es pot afrontar de qualsevol manera”. Per la seva banda, el periodista Toni Bolaño ha consultat què diu l’ONU sobre en què casos es pot reclamar l’autodeterminació, “si fos una colònia i quan siguis una minoria reprimida, perseguida i amenaçada", i ha mantingut que Catalunya no es troba en cap d’aquests dos supòsits. L’advocat Daniel Vósseler ha discutit amb Dolors Camats sobre la superilla, ja que ara ha acabat la prova pilot i se'nfaran 4 més a Barcelona. Prèviament, Vósseler havia havia assegurat que no s'havia trobat "en 20 anys de diàleg amb l’Ajuntament de Barcelona, una resposta així, després de presentar més de 4.000 signatures dels veïns". Igualment ha aclarit que no està “en contra de la superilla", alhora que ha conclòs que "aquí no hi havia necessitat de pacificació”.
També ha intervingut en la tertúlia Jordi Duran, director artístic de Fira de Tàrrega, que ha definit el certamen com “una gran celebració de les arts escèniques".
Es pot escoltar JA ERA HORA AQUÍ: Primera hora i AQUÍ: Segona hora

Més actualitat

RELIGIÓ

Luis Argüello, nou president de la Conferència Episcopal Espanyola

Luis Argüello, nou president de la Conferència Episcopal | EFE

L'arquebisbe de Valladolid, Luis Argüello, ha estat elegit nou president de la Conferència Episcopal Espanyola pels bisbes espanyols en Assemblea Plenària amb 48 vots en la primera votació

5 març 2024

Redacció

ESGLÉSIA

ESGLÉSIA ESPANYA

RELIGIÓ

Joan Josep Omella: "La Conferència Episcopal Espanyola està i vol estar amb el Papa Francesc"

El cardenal Omella | EFE/Mariscal

En el seu últim discurs públic com a president de la CEE, el també arquebisbe de Barcelona ha apel·lat als bisbes espanyols a treballar aquests dies "en comunió"

4 març 2024

Redacció

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024