En directe

Vespres

CULTURA

Concert benèfic de l'Escolania de Montserrat

L’Escolania de Montserrat ha anunciat que elproper 27 de febrer celebrarà la tercera edició del concert solidari a favordel Casal dels Infants al Palau de…

21 febrer 2018

Redacció

Comparteix

L’Escolania de Montserrat ha anunciat que elproper 27 de febrer celebrarà la tercera edició del concert solidari a favordel Casal dels Infants al Palau de la Música de Barcelona. El concert és unainiciativa de la fundació Agbar, que dona suport al Casal dels Infants a travésdel projecte Vincles.

Vincles està destinat a reforçar la formació detotes les mares que estan soles amb infants menors de 3 anys, i a ajudar-les aprevenir el risc d’exclusió dels seus fills. El projecte es desenvolupa aBarcelona (barri del Raval), Santa Coloma de Gramenet (Santa Rosa-Raval), aBadalona (Llefià) i al municipi gironí de Salt. Cal recordar que el Casal delsInfants treballa per ajudar els infants des de fa més de 30 anys, i té un equipde més de 1.000 voluntaris.  

En la passada edició es van aconseguirrecaptar més de 20.000 euros, xifra destinada íntegrament al Casal dels Infantsi que s’espera superar aquest any.

 

 

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció