En directe

Fabricació Pròpia

CULTURA

Concert benèfic de l'Escolania de Montserrat

L’Escolania de Montserrat ha anunciat que elproper 27 de febrer celebrarà la tercera edició del concert solidari a favordel Casal dels Infants al Palau de…

21 febrer 2018

Redacció

Comparteix

L’Escolania de Montserrat ha anunciat que elproper 27 de febrer celebrarà la tercera edició del concert solidari a favordel Casal dels Infants al Palau de la Música de Barcelona. El concert és unainiciativa de la fundació Agbar, que dona suport al Casal dels Infants a travésdel projecte Vincles.

Vincles està destinat a reforçar la formació detotes les mares que estan soles amb infants menors de 3 anys, i a ajudar-les aprevenir el risc d’exclusió dels seus fills. El projecte es desenvolupa aBarcelona (barri del Raval), Santa Coloma de Gramenet (Santa Rosa-Raval), aBadalona (Llefià) i al municipi gironí de Salt. Cal recordar que el Casal delsInfants treballa per ajudar els infants des de fa més de 30 anys, i té un equipde més de 1.000 voluntaris.  

En la passada edició es van aconseguirrecaptar més de 20.000 euros, xifra destinada íntegrament al Casal dels Infantsi que s’espera superar aquest any.

 

 

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció