En directe

Fórmula Estel

BISBATS

Conferències quaresmals a la basílica de la Concepció de Barcelona

El dimecres 20 de febrer, la basílica de la Puríssima Concepció i Assumpció de Nostra Senyora, a Barcelona, va donar el tret de sortida a…

27 febrer 2019

Redacció

Comparteix
El dimecres 20 de febrer, la basílica de la Puríssima Concepció i Assumpció de Nostra Senyora, a Barcelona, va donar el tret de sortida a les conferències quaresmals que organitza des de l'any 2017. Va fer-ho de la millor manera, portant a la Basílica el pare Michael White i el laic Tom Corcoran, que han assessorat i ajudat centenars de parròquies d'arreu del món, i que van impartir una reflexió vàlida tant per a les parròquies com per a altres entitats d'Església sota el nom "Claus per una renovació". D'aquesta manera, la parròquia va començar un cicle de conferències que durarà tres diumenges, i que oferirà als assistents moments de recés espiritual amb temps de reflexió, pregària i adoració.
La propera activitat quaresmal serà el diumenge 17 de març a les 19h, serà un concert-pregària que combinarà la música de Joseph Haydn a càrrec del quartet de violins de Lviv (Ucraïna) amb diverses meditacions bíbliques. Posteriorment, el diumenge 24 de març, també a les 19h de la tarda, el director d'ALPHA Espanya, Jose Alberto Barrera, impartirà una sessió on explicarà els camins pràctics de la nova evangelització. L'última conferència serà el diumenge 31 de març, i anirà a càrrec de Mn. Javier Siegrist, rector de l'Església Sant Crist de la Misericòrdia de Boadilla del Monte, a Getafe.
La informació completa de les Conferències Quaresmals de la Puríssima Concepció 2019, que organitzen conjuntament la Parròquia de Sant Francesc de Sales i la mateixa Basílica, es pot consultar a la web de la parròquia: www.parroquiaconcepciobcn.org.

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció