En directe

La Caravana

BISBATS

Consternació al bisbat de Mallorca per les víctimes i els efectes de les inundacions de Sant Llorenç

Lapassada nit de dimarts a dimecres, el desbordament del Torrent de Sant Llorenç vatenir unes conseqüències devastadores a la zona de Llevant de Mallorca, que…

10 octubre 2018

Macià Grau

Comparteix

Lapassada nit de dimarts a dimecres, el desbordament del Torrent de Sant Llorenç vatenir unes conseqüències devastadores a la zona de Llevant de Mallorca, que esvan saldar amb 5 víctimes mortals, 10 desapareguts i centenars de persones afectadesper les inundacions.

Unavegada s’han conegut les notícies, i encara a l’espera que es faci unaavaluació de l’impacte total de les conseqüències, el bisbat de Mallorca haemès un comunicat on el bisbe Sebastià Taltavull mostra la seva consternaciópels efectes de les intenses pluges, i explica que s’ha mantingut en permanentmentcontacte amb els preveres de la zona, als que ha demanat “oracions per lesvíctimes i solidaritat i ajuda cap als afectats”.

Dela mateixa manera que ho ha fet el bisbe de Mallorca, altres religiosos de ladiòcesi tampoc no s’han fet esperar per mostrar el suport als afectats, com ésel cas de Xiskya Valladares, religiosa de Puresa de Maria, que ha expressat la seva solidaritat através de les xarxes socials: “Hi ha 5 morts i uns 10 despareguts, entre ellsconeguts nostres. Les meves oracions per tots ells. I la meva solidaritat ambel nostre col·legi de la zona”.

D’altrebanda, José M. Gil Tamayo, secretari general de la Conferència EpiscopalEspanyola (CEE), també ha utilitzat les xarxes per mostrar la solidaritat de laCEE amb els afectats: “Ens unim amb la nostra oració i solidaritat alsmallorquins, especialment a les víctimes i els seus familiars, per lesdevastadores conseqüències de les inundacions de Sant Llorenç”.

Més actualitat

AUDIOS

Quan podria sortir en llibertat Dani Alves?

Dani Alves en la primera jornada del judici | EFE

L'advocat penalista Juan Carlos Zayas valora la sentència de quatre anys i sis mesos de presó per agressió sexual al jugador de futbol

22 febrer 2024

Redacció

Sense categoria

Jaume Orra, alcalde de Vilanova de Sau: "Culpar a les hidroelèctriques del buidatge dels pantans és pixar fora de test"

En una entrevista a Ràdio Estel, l'alcalde es desmarca de les acusacions de l'anterior batlle a les hidroelèctriques de buidar el pantà de Sau "per fer llum"

22 febrer 2024

Redacció

POLÍTICA

Jordi Coronas (ERC): "Ara mateix no contemplem l'escenari de formar un tripartit d'esquerres a Barcelona"

El portaveu adjunt d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona assegura en una entrevista a Ràdio Estel que l'acord de pressupostos a Barcelona fa estirar el model del PSC cap al model republicà

21 febrer 2024

Redacció