En directe

La veu dels animals

RÀDIO ESTEL

Continuïtat i alguns canvis en la nova temporada a Ràdio Estel, que comença el dilluns 7 de setembre

La Fórmula Estel de 8.00 a 17.00 hores, Estem amb tu amb Toni Guerrero a les 17.00 hores, El mirador de l’actualitat de 19.25 a…

1 setembre 2015

Redacció

Comparteix
La Fórmula Estel de 8.00 a 17.00 hores, Estem amb tu amb Toni Guerrero a les 17.00 hores, El mirador de l’actualitat de 19.25 a 20.00 hores i Basket al dia de 21.00 a 21.30 són alguns dels programes diaris que tornen a la sintonia de Ràdio Estel aquest proper dilluns 7 de setembre. Amb l’equip habitual dels últims anys i algunes noves incoporacions, volem oferir una nova temporada de renovades il•lusions, aprofitant els continguts que han connectat millor amb els oients, i alhora introduint alguns canvis sempre des de la nostra voluntat de progressar i seguir creixent com a mitjà de comunicació al servei de la societat catalana, des de la fidelitat a l’humanisme cristià i des del respecte a la diversitat. Tot plegat volem que novament tingui la bona música com un dels instruments bàsics per acompanyar els qui sintonitzen la nostra cadena.
Entre les novetats, destaca la presència d’Oriol Casals, que conduirà de dilluns a divendres la primera hora de la Fórmula Estel. Serà un espai amb important presència de temes socials que enriquiran les 9 hores diàries de programa, plenes també de música, actualitat, informatius cada hora i petits espais de cultura, solidaritat, religió i altres temàtiques. L’equip es completa amb Borja de María, Mercè Raga, David García, Cristina Martín i Ignasi Miranda, amb el suport tècnic de Xavi Aguilar, Toni Huguet, Jordi Carretero, Mario Ramírez i Marianela Duarte.
Després de la Fórmula Estel, igualment de dilluns a divendres, la franja de 17.00 a 18.30 estarà formada per dos programes: Estem amb tu, amb Toni Guerrero, i un nou espai de mitja hora amb Pere Espinosa. Després, entre 18.30 i 18.45 h, Ignasi Miranda presentarà un nou espai diari d’uns 8 minuts dedicat a l’actualitat del Papa Francesc i el Vaticà. A les 19.25 h, després de les Vespres de Montserrat, l’actualitat recuperarà protagonisme amb El Mirador, espai de tertúlia també dirigit i presentat per Ignasi Miranda. Finalment, a les 21.00, Òscar Merino presentarà cada dia el programa Basket al dia.
A tota aquesta oferta, cal afegir els espais de contingut espiritual o servei religiós: El Rosari a les 7.00, les Laudes des de Montserrat a les 7.30, la Salve i el Virolai a les 13.00 i les Vespres a les 18.45 hores. A més, cada dia Ràdio Estel oferirà els 3 minuts de lectura i comentari de l’evangeli del dia en alguns moments de la programació.
Seguint l’estil propi, Ràdio Estel mantindrà diversos programes setmanals tant de dilluns a divendres com durant el cap de setmana. Els dissabtes a les 9.00 hores, continuarà l’espai Sons de la Terra, mentre que els diumenges a la mateixa hora, es mantindrà la tradicional cita amb la sardana amb el programa Tot Sardana, tots dos dirigits i presentats per Gerard Carrión. També Miquel Mercadal serà present a la nostra sintonia durant els matins dels dissabtes. Finalment, i encara dins el cap de setmana, els diumenges, es continuarà oferint la Missa Conventual de Montserrat a les 11.00 hores i els programes La taula de l’evangeli (18.30) i Avui és el dia del Senyor (19.00), amb l’Eucaristia en directe des de la Catedral de Barcelona.

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció