En directe

Fabricació pròpia

RÀDIO ESTEL

Continuïtat i alguns canvis en la nova temporada a Ràdio Estel, que comença el dilluns 7 de setembre

La Fórmula Estel de 8.00 a 17.00 hores, Estem amb tu amb Toni Guerrero a les 17.00 hores, El mirador de l’actualitat de 19.25 a…

1 setembre 2015

Redacció

Comparteix
La Fórmula Estel de 8.00 a 17.00 hores, Estem amb tu amb Toni Guerrero a les 17.00 hores, El mirador de l’actualitat de 19.25 a 20.00 hores i Basket al dia de 21.00 a 21.30 són alguns dels programes diaris que tornen a la sintonia de Ràdio Estel aquest proper dilluns 7 de setembre. Amb l’equip habitual dels últims anys i algunes noves incoporacions, volem oferir una nova temporada de renovades il•lusions, aprofitant els continguts que han connectat millor amb els oients, i alhora introduint alguns canvis sempre des de la nostra voluntat de progressar i seguir creixent com a mitjà de comunicació al servei de la societat catalana, des de la fidelitat a l’humanisme cristià i des del respecte a la diversitat. Tot plegat volem que novament tingui la bona música com un dels instruments bàsics per acompanyar els qui sintonitzen la nostra cadena.
Entre les novetats, destaca la presència d’Oriol Casals, que conduirà de dilluns a divendres la primera hora de la Fórmula Estel. Serà un espai amb important presència de temes socials que enriquiran les 9 hores diàries de programa, plenes també de música, actualitat, informatius cada hora i petits espais de cultura, solidaritat, religió i altres temàtiques. L’equip es completa amb Borja de María, Mercè Raga, David García, Cristina Martín i Ignasi Miranda, amb el suport tècnic de Xavi Aguilar, Toni Huguet, Jordi Carretero, Mario Ramírez i Marianela Duarte.
Després de la Fórmula Estel, igualment de dilluns a divendres, la franja de 17.00 a 18.30 estarà formada per dos programes: Estem amb tu, amb Toni Guerrero, i un nou espai de mitja hora amb Pere Espinosa. Després, entre 18.30 i 18.45 h, Ignasi Miranda presentarà un nou espai diari d’uns 8 minuts dedicat a l’actualitat del Papa Francesc i el Vaticà. A les 19.25 h, després de les Vespres de Montserrat, l’actualitat recuperarà protagonisme amb El Mirador, espai de tertúlia també dirigit i presentat per Ignasi Miranda. Finalment, a les 21.00, Òscar Merino presentarà cada dia el programa Basket al dia.
A tota aquesta oferta, cal afegir els espais de contingut espiritual o servei religiós: El Rosari a les 7.00, les Laudes des de Montserrat a les 7.30, la Salve i el Virolai a les 13.00 i les Vespres a les 18.45 hores. A més, cada dia Ràdio Estel oferirà els 3 minuts de lectura i comentari de l’evangeli del dia en alguns moments de la programació.
Seguint l’estil propi, Ràdio Estel mantindrà diversos programes setmanals tant de dilluns a divendres com durant el cap de setmana. Els dissabtes a les 9.00 hores, continuarà l’espai Sons de la Terra, mentre que els diumenges a la mateixa hora, es mantindrà la tradicional cita amb la sardana amb el programa Tot Sardana, tots dos dirigits i presentats per Gerard Carrión. També Miquel Mercadal serà present a la nostra sintonia durant els matins dels dissabtes. Finalment, i encara dins el cap de setmana, els diumenges, es continuarà oferint la Missa Conventual de Montserrat a les 11.00 hores i els programes La taula de l’evangeli (18.30) i Avui és el dia del Senyor (19.00), amb l’Eucaristia en directe des de la Catedral de Barcelona.

Més actualitat

EDUCACIÓ

"El val escolar impulsat pel Govern no serveix perquè les famílies estalviïn diners"

Una mare fent la compra de material escolar pel nou curs, a la botiga Abacus de Barcelona

Així ho creuen des de les Associacions Federades de Famílies, (aFFaC) que opinen que el curs escolar ha començat "sense avançar en temes importants com l'educació inclusiva".

27 setembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

Els criminòlegs calculen que només es denuncien un 5% dels casos d'agressió sexuals entre menors

Manifestació a Sant Vicenç de Castellet per denunciar la violació a una menor

El catedràtic en psicologia forense de la UB, Antonio Andrés Pueyo, creu que un càstig generalitzat "no és la millor solució" per reduir les agressions sexuals entre menors

26 setembre 2023

Redacció

Sense categoria

Santi Rodríguez: "Feijóo continuarà passi el que passi"

Santi Rodríguez: “Feijóo continuarà passi el que passi”

El secretari general del PP català admet que si la investidura de Feijóo no prospera, el millor seria una repetició electoral

25 setembre 2023

Redacció