En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

Continuïtat i alguns canvis en la nova temporada a Ràdio Estel, que comença el dilluns 7 de setembre

La Fórmula Estel de 8.00 a 17.00 hores, Estem amb tu amb Toni Guerrero a les 17.00 hores, El mirador de l’actualitat de 19.25 a…

1 setembre 2015

Redacció

Comparteix
La Fórmula Estel de 8.00 a 17.00 hores, Estem amb tu amb Toni Guerrero a les 17.00 hores, El mirador de l’actualitat de 19.25 a 20.00 hores i Basket al dia de 21.00 a 21.30 són alguns dels programes diaris que tornen a la sintonia de Ràdio Estel aquest proper dilluns 7 de setembre. Amb l’equip habitual dels últims anys i algunes noves incoporacions, volem oferir una nova temporada de renovades il•lusions, aprofitant els continguts que han connectat millor amb els oients, i alhora introduint alguns canvis sempre des de la nostra voluntat de progressar i seguir creixent com a mitjà de comunicació al servei de la societat catalana, des de la fidelitat a l’humanisme cristià i des del respecte a la diversitat. Tot plegat volem que novament tingui la bona música com un dels instruments bàsics per acompanyar els qui sintonitzen la nostra cadena.
Entre les novetats, destaca la presència d’Oriol Casals, que conduirà de dilluns a divendres la primera hora de la Fórmula Estel. Serà un espai amb important presència de temes socials que enriquiran les 9 hores diàries de programa, plenes també de música, actualitat, informatius cada hora i petits espais de cultura, solidaritat, religió i altres temàtiques. L’equip es completa amb Borja de María, Mercè Raga, David García, Cristina Martín i Ignasi Miranda, amb el suport tècnic de Xavi Aguilar, Toni Huguet, Jordi Carretero, Mario Ramírez i Marianela Duarte.
Després de la Fórmula Estel, igualment de dilluns a divendres, la franja de 17.00 a 18.30 estarà formada per dos programes: Estem amb tu, amb Toni Guerrero, i un nou espai de mitja hora amb Pere Espinosa. Després, entre 18.30 i 18.45 h, Ignasi Miranda presentarà un nou espai diari d’uns 8 minuts dedicat a l’actualitat del Papa Francesc i el Vaticà. A les 19.25 h, després de les Vespres de Montserrat, l’actualitat recuperarà protagonisme amb El Mirador, espai de tertúlia també dirigit i presentat per Ignasi Miranda. Finalment, a les 21.00, Òscar Merino presentarà cada dia el programa Basket al dia.
A tota aquesta oferta, cal afegir els espais de contingut espiritual o servei religiós: El Rosari a les 7.00, les Laudes des de Montserrat a les 7.30, la Salve i el Virolai a les 13.00 i les Vespres a les 18.45 hores. A més, cada dia Ràdio Estel oferirà els 3 minuts de lectura i comentari de l’evangeli del dia en alguns moments de la programació.
Seguint l’estil propi, Ràdio Estel mantindrà diversos programes setmanals tant de dilluns a divendres com durant el cap de setmana. Els dissabtes a les 9.00 hores, continuarà l’espai Sons de la Terra, mentre que els diumenges a la mateixa hora, es mantindrà la tradicional cita amb la sardana amb el programa Tot Sardana, tots dos dirigits i presentats per Gerard Carrión. També Miquel Mercadal serà present a la nostra sintonia durant els matins dels dissabtes. Finalment, i encara dins el cap de setmana, els diumenges, es continuarà oferint la Missa Conventual de Montserrat a les 11.00 hores i els programes La taula de l’evangeli (18.30) i Avui és el dia del Senyor (19.00), amb l’Eucaristia en directe des de la Catedral de Barcelona.

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció