En directe

Trotamundos

RÀDIO ESTEL

"Coses com el Canòlich fan falta a l’Església per atreure els joves"

Avui divendres comença el Festival de Música Canòlich a Andorra i hem parlat, al programa A Primera Hora, amb el Delegat de joventut del bisbat…

16 novembre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Avui divendres comença el Festival de Música Canòlich a Andorra i hem parlat, al programa A Primera Hora, amb el Delegat de joventut del bisbat d’Urgell i un dels organitzadors de Canòlich Music, Lluis Plana:
“És un festival de música cristiana pensat sobretot per adolescents i joves on combinem música amb valors cristians, testimonis, reflexió, diàleg. Està obert a tots els joves que vulguin passar-ho bé. És un moment de descobrir Jesús, afirmar la fe que ja tinguis. És tot això i més coses”.
Preguntat per Joan Trias, Plana ha destacat la importància de la música per seduir als joves. “Estem convençuts que el Canòlich és una de les coses que li fa falta a  l’Església per atreure els joves. Escoltant les respostes del Sínode, la música és un element imprescindible en aquest moment per comunicar-se amb els joves”. El responsable de joves del Bisbat d’Urgell també creu que el futur del Canòlich ha de passar per una organització interdiocesana amb implicació d’institucions religioses.
També de 8 a 9 del matí...
El govern espanyol haurà de tornar als consumidors de gas els 18 milions d'euros que es van carregar a la factura pel manteniment del magatzem submarí de gas Castor durant els anys 2014 i 2015. Hem parlat d'aquesta notícia amb el geòleg i sismòleg, Luigi Contento. I els divendres ens visita Daniel Ruiz Trillo per aprendre català amb Truc Curt.

Pots escoltar A Primera Hora

Foto: Canòlich

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció