En directe

Camins

RÀDIO ESTEL

"Coses com el Canòlich fan falta a l’Església per atreure els joves"

Avui divendres comença el Festival de Música Canòlich a Andorra i hem parlat, al programa A Primera Hora, amb el Delegat de joventut del bisbat…

16 novembre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Avui divendres comença el Festival de Música Canòlich a Andorra i hem parlat, al programa A Primera Hora, amb el Delegat de joventut del bisbat d’Urgell i un dels organitzadors de Canòlich Music, Lluis Plana:
“És un festival de música cristiana pensat sobretot per adolescents i joves on combinem música amb valors cristians, testimonis, reflexió, diàleg. Està obert a tots els joves que vulguin passar-ho bé. És un moment de descobrir Jesús, afirmar la fe que ja tinguis. És tot això i més coses”.
Preguntat per Joan Trias, Plana ha destacat la importància de la música per seduir als joves. “Estem convençuts que el Canòlich és una de les coses que li fa falta a  l’Església per atreure els joves. Escoltant les respostes del Sínode, la música és un element imprescindible en aquest moment per comunicar-se amb els joves”. El responsable de joves del Bisbat d’Urgell també creu que el futur del Canòlich ha de passar per una organització interdiocesana amb implicació d’institucions religioses.
També de 8 a 9 del matí...
El govern espanyol haurà de tornar als consumidors de gas els 18 milions d'euros que es van carregar a la factura pel manteniment del magatzem submarí de gas Castor durant els anys 2014 i 2015. Hem parlat d'aquesta notícia amb el geòleg i sismòleg, Luigi Contento. I els divendres ens visita Daniel Ruiz Trillo per aprendre català amb Truc Curt.

Pots escoltar A Primera Hora

Foto: Canòlich

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció