En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Daniel Arasa: "La ràdio va ser el mitjà més important de informació i propaganda de la Guerra"

El periodista i professor de la Universitat Abat Oliba i Pompeu Fabra, Daniel Arasa, ens ha presentat aquest dimarts a Fórmula Estel el llibre La…

17 març 2015

Redacció

Comparteix
El periodista i professor de la Universitat Abat Oliba i Pompeu Fabra, Daniel Arasa, ens ha presentat aquest dimarts a Fórmula Estel el llibre La batalla de las ondas en la guerra civil española.
"La ràdio va ser el mitjà més important de informació i propaganda de la guerra", explicava Arasa. "Tenia una avantatge sobre la premsa escrita: podia arribar a l'altra bàndol". Amb ell a més hem escoltat La Pasionaria i l'últim part de la guerra.
Aquest dijous a les 19h a l'auditori FIATC (Avinguda Diagonal 648, Barcelona) presenta el seu llibre i us convida a tots els oïents de RàdioEstel.

Escolta l'entrevista amb Daniel Arasa (minut 33)

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció