En directe

Cocodril Club

RÀDIO ESTEL

Daniel Arasa: "La ràdio va ser el mitjà més important de informació i propaganda de la Guerra"

El periodista i professor de la Universitat Abat Oliba i Pompeu Fabra, Daniel Arasa, ens ha presentat aquest dimarts a Fórmula Estel el llibre La…

17 març 2015

Redacció

Comparteix
El periodista i professor de la Universitat Abat Oliba i Pompeu Fabra, Daniel Arasa, ens ha presentat aquest dimarts a Fórmula Estel el llibre La batalla de las ondas en la guerra civil española.
"La ràdio va ser el mitjà més important de informació i propaganda de la guerra", explicava Arasa. "Tenia una avantatge sobre la premsa escrita: podia arribar a l'altra bàndol". Amb ell a més hem escoltat La Pasionaria i l'últim part de la guerra.
Aquest dijous a les 19h a l'auditori FIATC (Avinguda Diagonal 648, Barcelona) presenta el seu llibre i us convida a tots els oïents de RàdioEstel.

Escolta l'entrevista amb Daniel Arasa (minut 33)

Més actualitat

POLÍTICA

Antoni Bayona defensa que la llei d'amnistia "es pot emparar en la Constitució" tot i que "és un text rígid que és víctima de si mateix"

Imatge de la Constitució Espanyola

L'exlletrat del Parlament que es va posicionar en contra del referèndum l'any 2017, avala la consulta pactada entre Junts i el PSOE

6 desembre 2023

Redacció

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció