En directe

Fórmula Estel

SOCIETAT

David Donaire (PSC): "Cal portar les institucions a la normalitat"

David Donaire, número 17 del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) per Barcelona, ha destacat aquest dilluns que "Puigdemont i Junqueras han posat en perill…

11 desembre 2017

@IgnasiMiranda

Comparteix

David Donaire, número 17 del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) per Barcelona, ha destacat aquest dilluns que "Puigdemont i Junqueras han posat en perill l'economia de Catalunya, però també la mateixa societat, amb la fractura que hi ha, que es veu en les converses amb les famílies i amics, i les institucions catalanes, que ara cal recuperar per a la normalitat". En el programa El Mirador de l'actualitat, el també assessor de l'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat ha comentat que, "amb Ciutadans i el PP, els socialistes coincideixen en la defensa d'una Catalunya dins d'Espanya, el 'no' a la independència, però no pas en el que ve després". Donaire, responsable de Xarxes Socials del PSC, ha compartit col·loqui amb Teresa Carreras, membre de la junta de l'Associació de Periodistes Europeus a Catalunya.

Aquest dilluns en el programa 'El Mirador de l'actualitat', hem iniciat una sèrie de 7 programes seguits amb presència dels candidats a les eleccions del 21 de desembre, cada dia, un representant de cadascun dels 7 grups polítics amb representació parlamentària en l'última legislatura. Repassem 4 grans qüestions:

1- Principals propostes de la candidatura per al moment polític actual que viu Catalunya.
2- Allò que hauria de canviar en l’encaix de Catalunya a Espanya o en el seu estatus polítics tenint en compte l’evolució d’aquests últims anys.
3- Possibles pactes o aliances cas que no hi hagi majoria absoluta independentista. Si Junts per Catalunya, Esquerra i la CUP arriben a 68 diputats, què pot passar?
4- Arguments per demanar el vot per a la formació.

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dilluns 11 de desembre.

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció