En directe

Fórmula Estel

SOCIETAT

David Mejía (Ciutadans): "Volem que el país torni a l'estabilitat"

David Mejía, número 9 de Ciutadans per Barcelona, ha dit aquest divendres que l'objectiu principal del seu partit és "tornar la tranquil·litat i l'estabilitat a…

15 desembre 2017

@IgnasiMiranda

Comparteix
David Mejía, número 9 de Ciutadans per Barcelona, ha dit aquest divendres que l'objectiu principal del seu partit és "tornar la tranquil·litat i l'estabilitat a aquest país, perquè el debat monopolitzat per la independència només ens ha portat a la fractura social, a la pèrdua d'empreses i turisme i al creixement de l'atur". En el programa El Mirador de l'actualitat, Mejía ha afegit que "cal posar sobre la taula el conjunt de mesures de polítiques socials que ens pot unir, a tots". El candidat ha admès que "Ciutadans sap que alguna cosa s'haurà de canviar i parlar en la relació actual entre Catalunya i el conjunt d'Espanya, per exemple el sistema de finançament".
El dirigent de Ciutadans ha compartit col·loqui amb Lluís Serra, secretari general de la Unió de Religiosos de Catalunya, que ha acusat "el PP, amb la recollida de signatures contra l'Estatut, i el govern espanyol, d'haver generat, juntament amb Ciutadans quan va contra la immersió lingüística, aquesta fractura". David Mejía ha assegurat que el seu partit "no està contra la llengua catalana" i que "defensa el model trilingüe, amb el català, el castellà i l'anglès". En un altre moment, Mejía ha apuntat que la seva formació "és prudent davant la possibilitat de ser la força més votada, però aspira a guanyar i a governar, encara que sigui dialogant i cedint amb les forces constitucionalistes".
Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest divendres 15 de desembre

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció