En directe

Fórmula Estel

SOCIETAT

David Mejía (Ciutadans): "Volem que el país torni a l'estabilitat"

David Mejía, número 9 de Ciutadans per Barcelona, ha dit aquest divendres que l'objectiu principal del seu partit és "tornar la tranquil·litat i l'estabilitat a…

15 desembre 2017

@IgnasiMiranda

Comparteix
David Mejía, número 9 de Ciutadans per Barcelona, ha dit aquest divendres que l'objectiu principal del seu partit és "tornar la tranquil·litat i l'estabilitat a aquest país, perquè el debat monopolitzat per la independència només ens ha portat a la fractura social, a la pèrdua d'empreses i turisme i al creixement de l'atur". En el programa El Mirador de l'actualitat, Mejía ha afegit que "cal posar sobre la taula el conjunt de mesures de polítiques socials que ens pot unir, a tots". El candidat ha admès que "Ciutadans sap que alguna cosa s'haurà de canviar i parlar en la relació actual entre Catalunya i el conjunt d'Espanya, per exemple el sistema de finançament".
El dirigent de Ciutadans ha compartit col·loqui amb Lluís Serra, secretari general de la Unió de Religiosos de Catalunya, que ha acusat "el PP, amb la recollida de signatures contra l'Estatut, i el govern espanyol, d'haver generat, juntament amb Ciutadans quan va contra la immersió lingüística, aquesta fractura". David Mejía ha assegurat que el seu partit "no està contra la llengua catalana" i que "defensa el model trilingüe, amb el català, el castellà i l'anglès". En un altre moment, Mejía ha apuntat que la seva formació "és prudent davant la possibilitat de ser la força més votada, però aspira a guanyar i a governar, encara que sigui dialogant i cedint amb les forces constitucionalistes".
Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest divendres 15 de desembre

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció