En directe

Fórmula Estel

CULTURA

David Verdaguer: "Ens vam oblidar de l'espectacle, del ritme i de la celebració"

L'actor, que també és membre de la junta dels Premis Gaudí, fa autocrítica sobre la darrera gala

9 febrer 2024

Redacció

Comparteix
David Verdaguer sobre els Gaudí

David Verdaguer sobre els Gaudí: "Va ser una gala molt estranya i llarga". Això és el que pensa l'actor gairebé una setmana després de l'acte d'entrega dels Premis Gaudí. I és que Verdaguer forma part de la junta dels premis. Si bé és veritat que ha destacat els discursos i els missatges reivindicatius que va tenir la celebració, ha reconegut que "ens vam oblidar de l'espectacle, del ritme i de la celebració". A més a més, segons Verdaguer, s'hi ha de sumar també una realització poc brillant. Ara bé, es mostra convençut que l'any que ve ho faran millor.

Sobre la nominació al Goya a Millor Actor Protagonista

En una entrevista al programa La Caravana, Verdaguer ha reconegut que està nerviós per la celebració dels Goya d'aquest dissabte 10 de febrer. I és que està nominat a Millor Actor Protagonista per Saben aquell, la pel·lícula de David Trueba on interpreta al mític còmic Eugenio, personatge que ja li ha valgut el Premi Gaudí a Millor Protagonista Masculí. De Trueba ha dit que "és meravellós" i ha assegurat que "és un amic, una persona molt culta sense ser pedant, una persona que escolta, que li encanta parlar i que dirigeix des de l'amor i que estima a la gent molt bé i la gent l'estima a ell".

La salut mental a l'escenari i a la vida

En aquests moments, David Verdaguer està a la sala La Villarroel, juntament amb l'actriu Queralt Casasayas, interpretant l'obra Elling, una representació que mostra una història de superació personal gràcies a una amistat imprevisible i on la salut mental també hi és molt present. De fet, l'ansietat és el punt en comú entre el personatge que interpreta Verdaguer i ell mateix, que ha reconegut que també l'acompanya en el seu dia a dia. I és que en paraules de Verdaguer, "tothom té les seves tares". L'actriu Queralt Casasayas ha reconegut que "són personatges que costa de trobar a l'escenari i està molt bé que tinguin un lloc perquè t'hi pots sentir identificat".

Escolta l'entrevista als actors David Verdaguer i Queralt Casasayas

0:00 / 0:00

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció