En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"De cada 100 nens a Espanya, 1 està patint maltractament a casa"

Aquest dissabte arriba el 1r Sopar solidari per una Infància lliure de Violència organitzat per la Fundació Aroa.    Els beneficis que s'obtinguin es destinaran…

16 novembre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest dissabte arriba el 1r Sopar solidari per una Infància lliure de Violència organitzat per la Fundació Aroa
 
Els beneficis que s'obtinguin es destinaran íntegrament a ampliar el servei del Projecte Damara, des d'on la Fundació Aroa dóna atenció a nenes i nens que pateixen violència a l'àmbit familiar i escolar. “De cada 100 nens a Espanya, 1 està patint maltractament a casa”, ha dit la directora de la Fundació Aroa, Neus Pociello, que ha donat més detalls del 1r Sopar Solidari per una Infància lliure de Violència a la 1a hora de la Fórmula Estel de RàdioEstel: “El sopar estarà conduit per l’Elisenda Camps i servirà per poder mostrar el projecte, compartir un sopar en bona companyia, fer una rifa solidària en col·laboració amb empreses, i acabarem amb uns moments màgics gràcies a la Fundació Abracadabra”.
Aquest dijous El Pensament del dia ens l'ha ofert el director de Ràdio Estel i Catalunya, Jaume Aymar, que ha compartit l'editorial del nou número de Catalunya Cristiana, dedicada al bisbe Sebastià Taltavull. 
La Sagrada Família acull la Missa d'acció de gràcies pel ministeri episcopal de Sebastià Taltavull com a auxiliar de Barcelona, uns dies abans d'iniciar la seva nova etapa com a titular de la diòcesi de Mallorca, a partir del 25 de novembre: serà aquest diumenge a les 5 de la tarda a la basílica de la Sagrada Família de Barcelona, amb transmissió en directe per Ràdio Estel. La cap de redacció, Carmé Munté, ha avançat a la Fórmula Estel l’entrevista al bisbe Taltavull que publica Catalunya Cristiana.
1a hora FE dijous 16 de novembre 2017

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció