En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

De la creu a la glòria: meditació bíblica sobre la façana de la Passió de la Sagrada Família

Amb motiu de la celebració de la III Setmana de la Bíblia, que començarà el 26 de novembre i durarà fins al 2 de desembre,…

15 novembre 2018

Macià Grau

Comparteix

Amb motiu de la celebració de la III Setmana de la Bíblia, que començarà el 26 de novembre i durarà fins al 2 de desembre, la majoria de lesdiòcesis catalanes han preparat diverses activitats per difondre la paraula deDéu, que és el principal objectiu d’aquesta efemèride.

En el cas de la diòcesi de Barcelona, l’acte central dela Setmana de la Bíblia serà una meditacióbíblica sobre la façana de la Passió de la Sagrada Família que farà el Dr. Armand Puig, rector de l’AteneuUniversitari Sant Pacià, que ha dedicat gran part de les seves investigacions al’estudi de la basílica de la Sagrada Família. L’acte, que rep el nom “De la creu a la glòria”, serà d’entradalliure fins a completar l’aforament, i comptarà a més amb la participació de l’organistaJuan de la Rubia, que acompanyarà elpúblic amb diverses improvisacions fetes a partir del text.

La Setmana de la Bíblia d’aquest any se celebra sota ellema “La Paraula és molt a prop teu (Dt 30,14), i compta amb el suport de laConferència Episcopal Tarraconense i cinc entitats promotores més: l’Abadia deMontserrat, l’Associació Bíblica de Catalunya, el Centre de Pastoral Litúrgica,l’Editorial Claret, i CatalunyaCristiana-Ràdio Estel. Una de les novetats d’aquest any és la distribuciógratuïta del llibre dels Fets dels Apòstols, que es pot adquirir a lesparròquies però també a la seu de CatalunyaCristiana i Ràdio Estel, a Barcelona (C/Comtes de Bell-lloc 67-69).

 

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció