En directe

Fórmula Estel

AVUI ÉS FESTA

Decideix el teu perfil

Déuvos guard, amics, avui és festa. Elspassats 24 i 25 de març es va celebrar a Barcelona el Saló de l’Ensenyament ambel lema “Decideix el teu…

2 abril 2017

Comparteix

Déuvos guard, amics, avui és festa.

Elspassats 24 i 25 de març es va celebrar a Barcelona el Saló de l’Ensenyament ambel lema “Decideix el teu perfil”. Alhora hi havia Futura, saló de màsters ipostgraus amb el lema “Actualitza el teu perfil”. Vaig voler visitar-lo perquèla nostra Universitat Ramon Llull hi era present. Em trobo una llarga cua dejoves a l’avinguda Maria Cristina, dic que porto invitació i m’adrecen a unaaltra entrada pel carrer Lleida. Torno a trobar una cua molt llarga. “Portoinvitació”, li dic a una persona del servei d’ordre. I em respon amablement: “Totsaquests, els de la cua, també en porten”. Em sorprèn una mica... Després demitja hora d’espera he de marxar. Mentre m’allunyo penso que és bo que tantsjoves estiguin decidint el seu perfil i busquin de formar-se.... Però, quin perfiltindran aquests nois i noies? Ben segur que tothom s’esmerçarà que sigui dequalitat. Ara, es formaran també les seves consciències? Creixeran en valors? Ien virtuts? I en responsabilitat? Alguns joves avui són molt solidaris, posaranels seus coneixements al servei del bé comú? Hem d’apostar perquè sigui així. Isobretot lluitar perquè la societat del coneixement esdevingui una societat dela saviesa.

Quetingueu una bona festa.

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció