En directe

Laudes

AVUI ÉS FESTA

Decideix el teu perfil

Déuvos guard, amics, avui és festa. Elspassats 24 i 25 de març es va celebrar a Barcelona el Saló de l’Ensenyament ambel lema “Decideix el teu…

2 abril 2017

Comparteix

Déuvos guard, amics, avui és festa.

Elspassats 24 i 25 de març es va celebrar a Barcelona el Saló de l’Ensenyament ambel lema “Decideix el teu perfil”. Alhora hi havia Futura, saló de màsters ipostgraus amb el lema “Actualitza el teu perfil”. Vaig voler visitar-lo perquèla nostra Universitat Ramon Llull hi era present. Em trobo una llarga cua dejoves a l’avinguda Maria Cristina, dic que porto invitació i m’adrecen a unaaltra entrada pel carrer Lleida. Torno a trobar una cua molt llarga. “Portoinvitació”, li dic a una persona del servei d’ordre. I em respon amablement: “Totsaquests, els de la cua, també en porten”. Em sorprèn una mica... Després demitja hora d’espera he de marxar. Mentre m’allunyo penso que és bo que tantsjoves estiguin decidint el seu perfil i busquin de formar-se.... Però, quin perfiltindran aquests nois i noies? Ben segur que tothom s’esmerçarà que sigui dequalitat. Ara, es formaran també les seves consciències? Creixeran en valors? Ien virtuts? I en responsabilitat? Alguns joves avui són molt solidaris, posaranels seus coneixements al servei del bé comú? Hem d’apostar perquè sigui així. Isobretot lluitar perquè la societat del coneixement esdevingui una societat dela saviesa.

Quetingueu una bona festa.

Més actualitat

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció