En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Deixa’t sorprendre pel fotògraf Philippe Halsman al Caixafòrum de Barcelona!

Philippe Halsman és conegut pels seus retrats de celebritats com ara Alfred Hitchcock, Audrey Hepburn o Marilyn Monroe. També destaca per totes les seves portades…

19 setembre 2016

Mercè Raga

Comparteix
Philippe Halsman és conegut pels seus retrats de celebritats com ara Alfred Hitchcock, Audrey Hepburn o Marilyn Monroe. També destaca per totes les seves portades per a la revista Life. És un dels artistes fotogràfics més importants del segle XX. Néstor Company, del blog El cine de Hollywood i col·laborador de la Fórmula Estel, ha explicat que l’exposició “és un recull de retrats que capten l’essència de l’època daurada”
Ara, l’Obra Social ”la Caixa” t’ofereix una retrospectiva de l’obra de Philippe Halsman des dels seus inicis a París fins al començament a les revistes Life o Vogue. Retrats, reportatges o moda. En definitiva, són 150 obres que et posaran en contacte amb el glamour de Hollywood més autèntic. La mostra gira al voltant de les conegudes mundialment amb el nom de Jump Pictures, Halsman té una sèrie de fotografies en les quals tots els personatges, normalment personalitats famoses, salten davant de la càmera.
L’exposició Sorprèn-me! la podràs veure al CaixaForum fins al 6 de novembre. Aquesta és una de les recomanacions que ens ha fet Néstor Company a la secció Divendres de cinema.

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció