En directe

Plusvàlua dones

PAPA FRANCESC

‘Diari del Papa’, nova proposta de Ràdio Estel per a la programació (de dilluns a divendres, 18.30 h). També al web

L’actualitat i els missatges del papa Francesc seran aquesta temporada més protagonistes per a Ràdio Estel, tant en la seva programació com en la web.…

4 setembre 2015

Redacció

Comparteix
L’actualitat i els missatges del papa Francesc seran aquesta temporada més protagonistes per a Ràdio Estel, tant en la seva programació com en la web. El seu viatge a Cuba i la seva presència en l’Encontre Mundial de les Famílies a Filadèlfia (Estats Units), durant aquest mes de setembre, les audiències setmanals, les homilies de la Missa diària a Santa Marta, els gestos socials, les reunions de treball i tota la seva activitat ompliran de contingut un nou programa que acompanyarà els oients de la nostra cadena cada dia, de dilluns a divendres, entre les 18.30 i les 18.45 hores, tot just abans de les Vespres de Montserrat. El pontífex també serà protagonista a través de la seva pròpia veu, que igualment serà present com un referent moral, social i espiritual, fins i tot més enllà de les creences religioses de cadascú.
Diari del Papa (aquest és el nom elegit) vol ser un contacte diari, amb Roma i amb el pontífex, que acompanyarà els oients de dilluns a divendres a les 18.30 hores. Però no serà l’únic. La nostra web presentarà igualment cada dia l’actualitat del Sant Pare a través d’informacions elaborades específicament, acompanyades d’enllaços a les informacions més importants del dia sobre Francesc reflectides en els principals mitjans de comunicació d’arreu del món. El Papa que ha denunciat la globalització de la indiferència, i que ara alerta Europa davant la vergonya de les morts d’immigrants desesperats a la Mediterrània (“no pot ser que aquest mar es converteixi en un cementiri”, deia al novembre passat des del Parlament Europeu), serà notícia cada dia a la web i a la sintonia de Ràdio Estel.
D’aquesta manera, Ràdio Estel i Catalunya Cristiana volen convertir-se, durant aquesta temporada, en una finestra oberta de referència per als qui estiguin interessats a conèixer els missatges i les activitats més destacades del pontífex. El Francesc de la radicalitat evangèlica, de l’Església “pobra i per als pobres” que expressava en forma de desig pocs dies després de ser elegit per a la seu de Pere, de la centralitat de la persona i de la universalitat d’un missatge cristià entès des de l’amor i la generositat, entre altres valors, és el que ara els nostres mitjans desitgen presentar-vos cada dia, amb modèstia i amb respecte, amb obertura i amb molta il•lusió.

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció