En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Dimarts 26 acaba el termini per a acollir refugiats

Peu de foto: Fragment del web Veniu Ja L'Estat espanyol es va comprometre a acollir 17.337 persones refugiades. A data d'avui, divendres 22 de setembre, només…

22 setembre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
Peu de foto: Fragment del web Veniu Ja
L'Estat espanyol es va comprometre a acollir 17.337 persones refugiades. A data d'avui, divendres 22 de setembre, només queden per a la data 4 dies i falten per arribar 15.354 persones refugiades (el 88.56%).
Ràdio Estel i Catalunya Cristiana dóna suport cada dia a la campanya de pressió per l’acollida de persones refugiades. Intermon Oxfam acaba de denunciar al govern espanyol per aquest incompliment. El seu director, Francesc Mateu, ho ha explicat a la primera hora de la Fórmula Estel: "Haurien d'arribar 3000 persones cada dia en 4 dies, i per la situació del govern espanyol no crec que això sigui viable". Mateu no s’explica per què no s’han acollit als refugiats “No s'aguanta per enlloc, simplement és una manca de voluntat política, i els propis estudis d'opinió diuen que la ciutadania està a favor d’acollir”. El director d’Intermon Oxfam Catalunya ha invitat a signar o participar en actes de protesta.
En El Comentari de l’Actualitat, el professor de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés, Enric Benavent, ha parlat de la repressió: "La repressió no pot ser mai la solució: quanta més hostilitat més s'encenen els ànims i les emocions".
Aquest divendres també hem compartit un Món sense fronteres amb Ignasi Miranda i Àngel Miret, que s’ha referit al terratrèmol de Mèxic i la crida del Papa a resar.
Recupera la primera hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció