En directe

Camins

RÀDIO ESTEL

Dimarts 26 acaba el termini per a acollir refugiats

Peu de foto: Fragment del web Veniu Ja L'Estat espanyol es va comprometre a acollir 17.337 persones refugiades. A data d'avui, divendres 22 de setembre, només…

22 setembre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
Peu de foto: Fragment del web Veniu Ja
L'Estat espanyol es va comprometre a acollir 17.337 persones refugiades. A data d'avui, divendres 22 de setembre, només queden per a la data 4 dies i falten per arribar 15.354 persones refugiades (el 88.56%).
Ràdio Estel i Catalunya Cristiana dóna suport cada dia a la campanya de pressió per l’acollida de persones refugiades. Intermon Oxfam acaba de denunciar al govern espanyol per aquest incompliment. El seu director, Francesc Mateu, ho ha explicat a la primera hora de la Fórmula Estel: "Haurien d'arribar 3000 persones cada dia en 4 dies, i per la situació del govern espanyol no crec que això sigui viable". Mateu no s’explica per què no s’han acollit als refugiats “No s'aguanta per enlloc, simplement és una manca de voluntat política, i els propis estudis d'opinió diuen que la ciutadania està a favor d’acollir”. El director d’Intermon Oxfam Catalunya ha invitat a signar o participar en actes de protesta.
En El Comentari de l’Actualitat, el professor de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés, Enric Benavent, ha parlat de la repressió: "La repressió no pot ser mai la solució: quanta més hostilitat més s'encenen els ànims i les emocions".
Aquest divendres també hem compartit un Món sense fronteres amb Ignasi Miranda i Àngel Miret, que s’ha referit al terratrèmol de Mèxic i la crida del Papa a resar.
Recupera la primera hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció