En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Dimarts 26 i dimecres 27, Ràdio Estel viu en directe la festa de la patrona de Catalunya des de Montserrat

Ràdio Estel viurà amb els oients, com també amb la societat en general, la festa de la Mare de Déu de Montserrat. Encara amb el…

26 abril 2016

@IgnasiMiranda

Comparteix
Ràdio Estel viurà amb els oients, com també amb la societat en general, la festa de la Mare de Déu de Montserrat. Encara amb el ressò de la Diada de Sant Jordi, oferirem una programació especial des del dimarts 26 d'abril al vespre fins al dimecres 27 a les 17.00. En directe, des de la muntanya de Montserrat, us acompanyarem amb entrevistes, informacions sobre la història i la tradició relacionada amb la patrona de Catalunya i tot el so d'una festa molt especial.
Dimarts 26, edició especial del programa El mirador de l'actualitat una mica abans de les 19.30 hores, amb l'arquebisbe de Barcelona, Joan-Josep Omella, l'abat de Montserrat, Josep Maria Soler, i altres protagonistes. A les 22.00, transmetrem en directe celebració eucarística especial corresponent a la Vetlla des de la Basílica de Santa Maria. 
I dimecres 27 a partir de les 8.30 del matí, després de la pregària de Laudes (que comença excepcionalment a les 8.00), la Fórmula Estel acompanyarà els oients i visitants en directe també des de Montserrat, amb l'espai Naturalment Doctor Pros, entrevistes a diverses personalitats, la Missa conventual solemne presidida per l'arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol (11.00 hores), la música amb l'estil de Ràdio Estel i tot el ressò i l'ambient d'una jornada molt intensa.
Ràdio Estel serà durant unes hores més a prop que mai de tots els qui visquin la festa de la patrona de Catalunya. Serà una gran oportunitat de compartir amb nosaltres en directe la programació especial des de Montserrat, des del dimarts 26 d'abril a les 18.45 hores fins al dimecres 27 a les 17.00. Us esperem amb moltes sorpreses, sobretot si ens visiteu!

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció