En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Dimarts 26 i dimecres 27, Ràdio Estel viu en directe la festa de la patrona de Catalunya des de Montserrat

Ràdio Estel viurà amb els oients, com també amb la societat en general, la festa de la Mare de Déu de Montserrat. Encara amb el…

26 abril 2016

@IgnasiMiranda

Comparteix
Ràdio Estel viurà amb els oients, com també amb la societat en general, la festa de la Mare de Déu de Montserrat. Encara amb el ressò de la Diada de Sant Jordi, oferirem una programació especial des del dimarts 26 d'abril al vespre fins al dimecres 27 a les 17.00. En directe, des de la muntanya de Montserrat, us acompanyarem amb entrevistes, informacions sobre la història i la tradició relacionada amb la patrona de Catalunya i tot el so d'una festa molt especial.
Dimarts 26, edició especial del programa El mirador de l'actualitat una mica abans de les 19.30 hores, amb l'arquebisbe de Barcelona, Joan-Josep Omella, l'abat de Montserrat, Josep Maria Soler, i altres protagonistes. A les 22.00, transmetrem en directe celebració eucarística especial corresponent a la Vetlla des de la Basílica de Santa Maria. 
I dimecres 27 a partir de les 8.30 del matí, després de la pregària de Laudes (que comença excepcionalment a les 8.00), la Fórmula Estel acompanyarà els oients i visitants en directe també des de Montserrat, amb l'espai Naturalment Doctor Pros, entrevistes a diverses personalitats, la Missa conventual solemne presidida per l'arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol (11.00 hores), la música amb l'estil de Ràdio Estel i tot el ressò i l'ambient d'una jornada molt intensa.
Ràdio Estel serà durant unes hores més a prop que mai de tots els qui visquin la festa de la patrona de Catalunya. Serà una gran oportunitat de compartir amb nosaltres en directe la programació especial des de Montserrat, des del dimarts 26 d'abril a les 18.45 hores fins al dimecres 27 a les 17.00. Us esperem amb moltes sorpreses, sobretot si ens visiteu!

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció