En directe

Fórmula Estel

ACTIVITATS

Diumenges de música i silenci al monestir de Sant Benet de Montserrat

El diumenge 27 degener, el monestir de Sant Benet de Montserrat començarà un nou cicle deconcerts que està previst que porti artistes d’arreu del món…

25 gener 2019

Macià Grau

Comparteix

El diumenge 27 degener, el monestir de Sant Benet de Montserrat començarà un nou cicle deconcerts que està previst que porti artistes d’arreu del món el primerdiumenge de cada mes a dos quarts de cinc de la tarda fins a l’estiu. Aquestaproposta, coordinada per la Gna. Teresa Forcades, rep el nom de Música iSilenci, i començarà amb una actuació de la violoncel·lista Svetlana Tovstukhai l’organista titular de la basílica de Santa Maria de Montserrat, Mercè Sanchís.

Tal com haexplicat el monestir en un comunicat, aquesta és la primera vegada que s’organitzaun cicle musical d’aquestes característiques, i s’ha fet amb l’objectiu quepugui ser una experiència que convidi a la interioritat a través de la música. Ésper aquest motiu que, com  ha exposat amateixa Gna. Teresa Forcades en declaracions a Ràdio Estel, “tots els concertscomençaran amb deu minuts de silenci aprofitant que l’església té molt bona músicai que els músics volen expressar amb més profunditat la combinació entresilenci i música”.

Els concerts serand’entrada gratuïta, tot i que es poden fer reserves al correusecretariaftv@monestirsantbenetmontserrat. El cartell complet del cicle es potconsultar a la pàgina web del monestir: www.monestirsantbenetmontserrat.com.

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció