En directe

La Caravana

ACTUALITAT

Divendres arriba a la bona música de Rosario

Rosario serà l'encarregada de amenitzar la graella musical d'aquest divendres a la Fórmula Estel. Rosario González Flores, més coneguda pel nom artístic de Rosario Flores, va…

3 novembre 2016

David García

Comparteix

Rosario serà l'encarregada de amenitzar la graella musical d'aquest divendres a la Fórmula Estel. Rosario González Flores, més coneguda pel nom artístic de Rosario Flores, va néixer a Madrid un 4 de novembre de 1963, és una cantant i actriu espanyola. Ha estat la guanyadora, entre altres premis, del Grammy Latino al millor àlbum vocal pop femení, en les edicions de 2002 i 2004 pels seus treballs Muchas flores i De mil colores, respectivament. És la filla menor d'Antonio González "El Pescaílla" i Lola Flores "La Faraona", germana de l'actriu-cantant Lolita Flores i el cantautor Antonio Flores. Té una filla, Lola, amb la seva antiga parella Carlos Orellana i el 21 de gener de 2006 (aniversari del naixement de Lola Flores) tingué un fill, Pedro Antonio, amb Pedro Lazaga que és el seu marit en l'actualitat, a qui conegué rodant Hable con ella l'any 2001. Darrerament va presentar el seu darrer treball "Gloria a ti"

Més actualitat

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció