En directe

La Missa de cada dia

RÀDIO ESTEL

"Dóna a entendre que Espanya l'està perseguint i la Unió Europea no"

Quines han estat les conseqüències del viatge de Puigdemont a Copenhaguen?  Aquest dimarts a la Fórmula Estel hem entrevistat Josep Maria Tamarit, catedràtic de dret…

23 gener 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Quines han estat les conseqüències del viatge de Puigdemont a Copenhaguen
Aquest dimarts a la Fórmula Estel hem entrevistat Josep Maria Tamarit, catedràtic de dret penal de la UOC: “Conseqüències immediates no n’hi ha. Això no canvia res substancialment des del punt de vista legal. Està clar que es poden fer valoracions polítiques: que hagi sortit de Bèlgica, hagi anat a un altre país de la UE i pugui tornar a Bèlgica és una victòria que ell pot esgrimir, donant a entendre que és Espanya el que l’està perseguint i la Unió Europea no”. El doctor en Dret també ha explicat diferències entre euroordre i extradició i ha parlat dels temps que ha viscut i que pot viure Puigdemont.
El director de RAC1 i excorresponsal de TV3 als Estats Units, Ramon Rovira, ha fet El Comentari de l’Actualitat. Rovira és autor del llibre Jo, Trump i ha parlat de l’any de presidencia del president Trump: "És un any molt sorprenent, carregat de notícies que no prevèiem en el pitjors dels escenaris. És un home que venia sense cap mena d'experiència política, es limitava a l'àmbit empresarial i bona part del que va dir ho ha anat desenvolupant, encara que no els projectes principals”. 
Sobre la llibertat d'expressió i la feina dels mitjans de comunicació, Ramon Rovira ha dit: “Trump va descobrir que hi havia un camí intermig, parlar directament als electors a través de les xarxes socials. Ho ha portat a un extrem tal que ha degradat la visió dels mitjans principals. Els nord-americans s'adonen de les fake news i tornen al refugi dels mitjans de comunicació seriosos"
El monjo caputxí Fra Valentí Serra als seus Remeis de frare ens ha parlat dels pèsol, i per arrencar la Fórmula, Carme Borbonés, ex presidenta de Càritas Catalunya, ha versat el seu Pensament sobre El diàleg és l’essència de la convivència humana.
Recupera l’hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

"La pastilla per deixar de fumar no és una vareta màgica, hi ha d'haver voluntat acompanyada d'un tractament psicològic"

Un jove fumant en un parc de monopatins

El doctor Esteve Fernández ha explicat a Ràdio Estel que el Todacitan impedeix tenir síndrome d’abstinència i evita que el fumador tingui sensacions agradables a l’hora de fumar

6 febrer 2023

Redacció

David Cid: "L'acord firmat per Esquerra i el PSC és la mort del projecte d'ampliació de l'aeroport d'Aena i de la ministra de Foment"

David Cid, portaveu d'En Comú Podem al Parlament, durant l'entrevista a Ràdio Estel

El portaveu d'En Comú Podem al Parlament carrega contra el PSC per pensar en clau electoral i frenar el pacte dels pressupostos

3 febrer 2023

Redacció

Marta Vilalta: "La majoria del 52% hi continua sent i Esquerra no abandona el projecte de república catalana"

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en una roda de premsa.

En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', la secretària general adjunta i portaveu d'ERC, ha deixat clar que l'acord amb el grup parlamentari socialista "és una qüestió puntual"

3 febrer 2023

Redacció