En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Dóna a entendre que Espanya l'està perseguint i la Unió Europea no"

Quines han estat les conseqüències del viatge de Puigdemont a Copenhaguen?  Aquest dimarts a la Fórmula Estel hem entrevistat Josep Maria Tamarit, catedràtic de dret…

23 gener 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Quines han estat les conseqüències del viatge de Puigdemont a Copenhaguen
Aquest dimarts a la Fórmula Estel hem entrevistat Josep Maria Tamarit, catedràtic de dret penal de la UOC: “Conseqüències immediates no n’hi ha. Això no canvia res substancialment des del punt de vista legal. Està clar que es poden fer valoracions polítiques: que hagi sortit de Bèlgica, hagi anat a un altre país de la UE i pugui tornar a Bèlgica és una victòria que ell pot esgrimir, donant a entendre que és Espanya el que l’està perseguint i la Unió Europea no”. El doctor en Dret també ha explicat diferències entre euroordre i extradició i ha parlat dels temps que ha viscut i que pot viure Puigdemont.
El director de RAC1 i excorresponsal de TV3 als Estats Units, Ramon Rovira, ha fet El Comentari de l’Actualitat. Rovira és autor del llibre Jo, Trump i ha parlat de l’any de presidencia del president Trump: "És un any molt sorprenent, carregat de notícies que no prevèiem en el pitjors dels escenaris. És un home que venia sense cap mena d'experiència política, es limitava a l'àmbit empresarial i bona part del que va dir ho ha anat desenvolupant, encara que no els projectes principals”. 
Sobre la llibertat d'expressió i la feina dels mitjans de comunicació, Ramon Rovira ha dit: “Trump va descobrir que hi havia un camí intermig, parlar directament als electors a través de les xarxes socials. Ho ha portat a un extrem tal que ha degradat la visió dels mitjans principals. Els nord-americans s'adonen de les fake news i tornen al refugi dels mitjans de comunicació seriosos"
El monjo caputxí Fra Valentí Serra als seus Remeis de frare ens ha parlat dels pèsol, i per arrencar la Fórmula, Carme Borbonés, ex presidenta de Càritas Catalunya, ha versat el seu Pensament sobre El diàleg és l’essència de la convivència humana.
Recupera l’hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció