En directe

Trotamundos

ESCOLES

Eduard Pini, reelegit com a provincial de l’Escola Pia de Catalunya

En el marc del 65è capítol provincial de l'Escola Pia de Catalunya, que se celebra aquests dies al centre de Sarrià i durarà fins al…

8 abril 2019

Redacció

Comparteix
En el marc del 65è capítol provincial de l'Escola Pia de Catalunya, que se celebra aquests dies al centre de Sarrià i durarà fins al dissabte 13 d'abril, les entitats que formen part de l'Escola Pia de Catalunya han decidit reelegir Eduard Pini com a provincial de l'entitat. D'aquesta manera, el professor i teòleg ocuparà el càrrec durant quatre anys més, després del primer quadrienni en el qual va arribar prenent el relleu de Jaume Pallarolas.
Com ha explicat l'orde en un comunicat, el mateix capítol escolapi també ha nomenat els assistents de Pini, que l'acompanyaran durant el mandat: Josep Maria Canet, en l'apartat del Patrimoni; Víctor Filella, en el de les Persones; Isidre Carbonell, en el de l'Acollida i l'Acompanyament social, i Jordi Vilà, com a assistent del Laïcat.
Eduard Pini, una referència per les escoles de l'Escola Pia de Catalunya
Nascut a Palma de Mallorca el 1996, Eduard Pini va estudiar a l'Escola Pia de Sabadell i es va ordenar com a sacerdot el 1987. A partir d'aquell moment es va interessar per la docència, i va estar lligat a diversos casals i entitats de lleure fins que va començar a treballar a l'Escola Pia de Sabadell i de Granollers.
L'any 2002 es va traslladar a Guanaboca (Cuba), on va ser formador i professor al Seminari de l'Havana i va exercir també com a director del Centre Educatiu Espanyol de la mateixa ciutat. El 2012 va decidir tornar a Barcelona per ser l'assistent provincial i vicari provincial de l'Escola Pia de Catalunya, fet que el va convertir en una referència per a les escoles de l'entitat.

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció