En directe

Cocodril Club

ESCOLES

Eduard Pini, reelegit com a provincial de l’Escola Pia de Catalunya

En el marc del 65è capítol provincial de l'Escola Pia de Catalunya, que se celebra aquests dies al centre de Sarrià i durarà fins al…

8 abril 2019

Redacció

Comparteix
En el marc del 65è capítol provincial de l'Escola Pia de Catalunya, que se celebra aquests dies al centre de Sarrià i durarà fins al dissabte 13 d'abril, les entitats que formen part de l'Escola Pia de Catalunya han decidit reelegir Eduard Pini com a provincial de l'entitat. D'aquesta manera, el professor i teòleg ocuparà el càrrec durant quatre anys més, després del primer quadrienni en el qual va arribar prenent el relleu de Jaume Pallarolas.
Com ha explicat l'orde en un comunicat, el mateix capítol escolapi també ha nomenat els assistents de Pini, que l'acompanyaran durant el mandat: Josep Maria Canet, en l'apartat del Patrimoni; Víctor Filella, en el de les Persones; Isidre Carbonell, en el de l'Acollida i l'Acompanyament social, i Jordi Vilà, com a assistent del Laïcat.
Eduard Pini, una referència per les escoles de l'Escola Pia de Catalunya
Nascut a Palma de Mallorca el 1996, Eduard Pini va estudiar a l'Escola Pia de Sabadell i es va ordenar com a sacerdot el 1987. A partir d'aquell moment es va interessar per la docència, i va estar lligat a diversos casals i entitats de lleure fins que va començar a treballar a l'Escola Pia de Sabadell i de Granollers.
L'any 2002 es va traslladar a Guanaboca (Cuba), on va ser formador i professor al Seminari de l'Havana i va exercir també com a director del Centre Educatiu Espanyol de la mateixa ciutat. El 2012 va decidir tornar a Barcelona per ser l'assistent provincial i vicari provincial de l'Escola Pia de Catalunya, fet que el va convertir en una referència per a les escoles de l'entitat.

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció