En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

El bisbe de Lleida visita els nostres mitjans

El bisbe de Lleida, Salvador Giménez Valls, ha visitat aquest dijous a la tarda la seu de Ràdio Estel i el setmanari Catalunya Cristiana. Coincidint amb una estada a…

19 gener 2017

@IgnasiMiranda

Comparteix
El bisbe de Lleida, Salvador Giménez Valls, ha visitat aquest dijous a la tarda la seu de Ràdio Estel i el setmanari Catalunya Cristiana. Coincidint amb una estada a Barcelona, on ha presidit una reunió del Secretariat Interdiocesà de Mitjans de Comunicació Social (SIMCOS), el prelat responsable d'aquest àmbit a la Tarraconense ha conegut físicament els estudis de la nostra cadena, la redacció compartida amb la revista, la discoteca i tots els espais. S'ha interessat especialment pel treball dels dos mitjans, i ha empatitzat amb el fet que conflueixin en un mateix objectiu evangelitzador, social i cultural.
Un any i mig després d'arribar a Lleida, després de 7 anys com a bisbe de Menorca, Giménez Valls s'ha consolidat com l'home de la comunicació dins l'Episcopat català, que li va confiar aquesta responsabilitat tot just a l'octubre de 2015, en substitució del seu predecessor Joan Piris. L'actual bisbe de Lleida, durant la visita als nostres mitjans, ha defensat la participació de totes les diòcesis amb seu a Catalunya en els continguts i el funcionament de Ràdio Estel, amb freqüències que cobreixen gairebé tot el territori, i ha valorat que tant la cadena com el setmanari tinguin present Lleida i en general totes les Esglésies locals.
Salvador Giménez Valls, nascut a Muro d'Alcoi (Alacant) el 31 de maig de 1948, va ser ordenat prevere el 1973 i bisbe, el 2005. Primer va ser auxiliar de València (2005-2008), després titular de Menorca (2008-2015) i finalment bisbe de Lleida des del setembre de 2015. La seva presència aquest dijous a la seu de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana ha estat, més enllà del fet en ell mateix, un important impuls eclesial per als nostres mitjans, com també per a la xarxa comunicativa de l'Església a Catalunya.

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció