En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

El bisbe de Lleida visita els nostres mitjans

El bisbe de Lleida, Salvador Giménez Valls, ha visitat aquest dijous a la tarda la seu de Ràdio Estel i el setmanari Catalunya Cristiana. Coincidint amb una estada a…

19 gener 2017

@IgnasiMiranda

Comparteix
El bisbe de Lleida, Salvador Giménez Valls, ha visitat aquest dijous a la tarda la seu de Ràdio Estel i el setmanari Catalunya Cristiana. Coincidint amb una estada a Barcelona, on ha presidit una reunió del Secretariat Interdiocesà de Mitjans de Comunicació Social (SIMCOS), el prelat responsable d'aquest àmbit a la Tarraconense ha conegut físicament els estudis de la nostra cadena, la redacció compartida amb la revista, la discoteca i tots els espais. S'ha interessat especialment pel treball dels dos mitjans, i ha empatitzat amb el fet que conflueixin en un mateix objectiu evangelitzador, social i cultural.
Un any i mig després d'arribar a Lleida, després de 7 anys com a bisbe de Menorca, Giménez Valls s'ha consolidat com l'home de la comunicació dins l'Episcopat català, que li va confiar aquesta responsabilitat tot just a l'octubre de 2015, en substitució del seu predecessor Joan Piris. L'actual bisbe de Lleida, durant la visita als nostres mitjans, ha defensat la participació de totes les diòcesis amb seu a Catalunya en els continguts i el funcionament de Ràdio Estel, amb freqüències que cobreixen gairebé tot el territori, i ha valorat que tant la cadena com el setmanari tinguin present Lleida i en general totes les Esglésies locals.
Salvador Giménez Valls, nascut a Muro d'Alcoi (Alacant) el 31 de maig de 1948, va ser ordenat prevere el 1973 i bisbe, el 2005. Primer va ser auxiliar de València (2005-2008), després titular de Menorca (2008-2015) i finalment bisbe de Lleida des del setembre de 2015. La seva presència aquest dijous a la seu de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana ha estat, més enllà del fet en ell mateix, un important impuls eclesial per als nostres mitjans, com també per a la xarxa comunicativa de l'Església a Catalunya.

Més actualitat

ESGLÉSIA CATALUNYA

Sense categoria

Josep-Lluís Serrano Pentinat, nomenat bisbe coadjutor d’Urgell

Bisbe coadjutor d'Urgell

El Papa ha nomenat aquest sacerdot de la diòcesi de Tortosa, conseller de la Secretaria d’Estat de la Santa Seu, com a futur successor de Joan-Enric Vives

12 juliol 2024

Ignasi Miranda

SOCIETAT

Els socorristes avisen de l’exposició solar: "Se’ns en va la pell"

En una entrevista a Ràdio Estel, Nacho Ibáñez, portaveu de Sos Socorristes, critica que les cadires de vigilància "són precàries".

12 juliol 2024

Redacció

AUDIOS

CULTURA

Sense categoria

Rutes originals per Barcelona

Rutes originals per Barcelona

Totes les propostes amaguen històries curioses i llegendes antigues de la capital catalana

11 juliol 2024