En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

El bisbe de Lleida visita els nostres mitjans

El bisbe de Lleida, Salvador Giménez Valls, ha visitat aquest dijous a la tarda la seu de Ràdio Estel i el setmanari Catalunya Cristiana. Coincidint amb una estada a…

19 gener 2017

@IgnasiMiranda

Comparteix
El bisbe de Lleida, Salvador Giménez Valls, ha visitat aquest dijous a la tarda la seu de Ràdio Estel i el setmanari Catalunya Cristiana. Coincidint amb una estada a Barcelona, on ha presidit una reunió del Secretariat Interdiocesà de Mitjans de Comunicació Social (SIMCOS), el prelat responsable d'aquest àmbit a la Tarraconense ha conegut físicament els estudis de la nostra cadena, la redacció compartida amb la revista, la discoteca i tots els espais. S'ha interessat especialment pel treball dels dos mitjans, i ha empatitzat amb el fet que conflueixin en un mateix objectiu evangelitzador, social i cultural.
Un any i mig després d'arribar a Lleida, després de 7 anys com a bisbe de Menorca, Giménez Valls s'ha consolidat com l'home de la comunicació dins l'Episcopat català, que li va confiar aquesta responsabilitat tot just a l'octubre de 2015, en substitució del seu predecessor Joan Piris. L'actual bisbe de Lleida, durant la visita als nostres mitjans, ha defensat la participació de totes les diòcesis amb seu a Catalunya en els continguts i el funcionament de Ràdio Estel, amb freqüències que cobreixen gairebé tot el territori, i ha valorat que tant la cadena com el setmanari tinguin present Lleida i en general totes les Esglésies locals.
Salvador Giménez Valls, nascut a Muro d'Alcoi (Alacant) el 31 de maig de 1948, va ser ordenat prevere el 1973 i bisbe, el 2005. Primer va ser auxiliar de València (2005-2008), després titular de Menorca (2008-2015) i finalment bisbe de Lleida des del setembre de 2015. La seva presència aquest dijous a la seu de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana ha estat, més enllà del fet en ell mateix, un important impuls eclesial per als nostres mitjans, com també per a la xarxa comunicativa de l'Església a Catalunya.

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció