En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

El bisbe Vadell respon als joves

Amb 45 anys, Antoni Vadell Ferrer (Mallorca, 1972) és el bisbe més jove de tota Espanya. El 9 de setembre va ser ordenat bisbe auxiliar…

4 novembre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
Amb 45 anys, Antoni Vadell Ferrer (Mallorca, 1972) és el bisbe més jove de tota Espanya. El 9 de setembre va ser ordenat bisbe auxiliar de Barcelona juntament amb Sergi Gordo.
Per això, al programa Ens Fem Sentir, aquest dissabte 4 de novembre, tres joves l'han entrevistat. Entre les preguntes que li han fet, sobre el sentit de la virginitat, la confessió, el silenci o la pregària. El grup estava format per Elena Kazmierszak, de 18 anys, estudiant de llengües i literatures modernes; Sílvia Ruzo, de 30 anys, animadora sociocultural juvenil i Secretaria del Secretariat Interdiocesà de Joventut de Catalunya i les Balears, i Marc Jorquera, de 20 anys, estudiant d’Educació Primària i entrenador de futbol en el col·legi Abat Oliba Loreto. En un vídeo, tots els participants han valorat l'experiència del programa.
Vadell ha recuperat el moment en què li van dir que seria bisbe, i a més, auxiliar de Barcelona: “Va ser un moment de molta sorpresa, por davant una novetat. No estava dins dels meus plans. I després, al llarg de l’estiu, vaig entrar en una fase de confiança. Si així ho ha volgut el Senyor i ho vol l’Església, em fio”.
Actualment l'Arquebisbat de Barcelona té tres pastors: el cardenal, Joan Josep Omella, i els bisbes auxiliars Sergi Gordo i Antoni Vadell: “La idea del Cardenal [Omella] és que siguem un equip, que funcionem com equip, i a més visquem una experiència de fraternitat, per tant vivim plegats, això vol dir compartir la vida, pregària, àpats, també moments de descans (hem anat d’excursió)... És un estil d’Església que no és simplement repartir-nos tasques sinó viure l’experiencia de mirar el Senyor i d’estimar-nos, per després poder estimar més o deixar que el Senyor ens estimi”.
També hem conegut com era el Bisbe Vadell de jove: al cole, què feia amb els amics, quina música escoltava, la seva vocació...
Escolta l’entrevista al Bisbe Antoni Vadell

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció