En directe

El Matí a Ràdio Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

El cardenal Carles serà enterrat a València

Tal com ha confirmat el bisbe Josep Àngel Saiz a Ràdio Estel, el cardenal Ricard M. Carles serà enterrat a la basílica Mare de Déu…

17 desembre 2013

Comparteix

Tal com ha confirmat el bisbe Josep Àngel Saiz a Ràdio Estel, el cardenal Ricard M. Carles serà enterrat a la basílica Mare de Déu dels Desemparats de València, complint la seva última voluntat. El cardenal Ricard M. Carles ha mort aquesta matinada a l'edat de 87 anys.

Així mateix, la capella ardent està oberta avui al Palau Episcopal de Tortosa de 13 a 20 h. L'endemà, es farà el trasllat a Barcelona.
El difunt serà rebut a la catedral de Barcelona pel cardenal Lluís Martínez Sistach, els bisbes i el Capítol Catedral, amb la pregària litúrgica de tèrcia. La capella ardent quedarà instal·lada al Cor de la Catedral de Barcelona a partir de les 11 h i fins a les 21 h, i el matí de dijous fins a la missa exequial.

Dijous a les 11 h es farà la missa exequial a la catedral de Barcelona.

Més actualitat

Marta Pontnou: "No n’hi ha prou amb empoderar-nos. Necessitem unes lleis que vagin més enllà de les nostres eines"

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge, i la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Meritxell Benedí, fent la presentació del pla d'acció per combatre la pressió estètica.

L’assessora d’imatge i membre del grup d’experts que ha elaborat el pla contra la pressió estètica proposa “canviar el sistema de consumir i anar cap a un model de roba sota demanda”

27 març 2023

Redacció

Esther Giménez-Salinas: "Els països que tenen pena de mort, no tenen una situació més pacífica ni menys violenta"  

D'aquesta manera, la síndica de greuges ha defensat un sistema penal menys punitiu i més basat en la reparació del dany a la víctima en aquells casos on la situació ho permeti

24 març 2023

Redacció

Jaume Collboni aposta per reduir les escales de creuers i que el port de Barcelona sigui el punt de sortida dels viatgers

Jaume Collboni, als estudis de Ràdio Estel

El candidat del PSC a Barcelona assegura que "l'Eixample es pot pacificar si s'augmenta l'oferta de transport públic"

23 març 2023

Redacció / Arquebisbat de Tarragona