En directe

Fórmula Estel

ALTRES

El cardenal Martínez Sistach valora "molt positivament" l'elecció de Gil Tamayo

En declaracions al programa El primer cafè de Ràdio Estel, el cardenal Lluís Martínez Sistach ha valorat "molt positivament" l'elecció de José María Gil Tamayo…

20 novembre 2013

Redacció

Comparteix

En declaracions al programa El primer cafè de Ràdio Estel, el cardenal Lluís Martínez Sistach ha valorat "molt positivament" l'elecció de José María Gil Tamayo com a nou secretari general de la Conferència Episcopal Espanyola. "Penso que anirà molt bé", ha dit el cardenal, que ha destacat que Gil Tamayo coneix els bisbes catalans i, en aquest sentit, "comprendrà la nostra realitat". "És una persona dialogant i comprensiva", ha afegit el cardenal Martínez Sistach.

Des de Madrid, on participa en la CII Assemblea Plenària, el cardenal Martínez Sistach ha dit que Gil Tamayo és una persona "competent, preparada i de bon tracta amb les persones". "Serà molt ben acollit per tots els membres i treballadors de les comissions episcopals de la CEE", ha destacat el cardenal Lluís Martínez Sistach, alhora que ha posat èmfasi en el fet que té molta bona entrada en els mitjans de comunicació.

El sacerdot José María Gil Tamayo ha estat elegit secretari general de la Conferència Episcopal Espanyola per al quinquenni 2013-2018. En primer escrutini, ha estat escollit amb 48 vots. "És molt important que hagi sortit en primera votació", ha dit el cardenal Lluís Martínez Sistach en declaracions a Ràdio Estel. També ha posat en relleu el fet que sigui un sacerdot i no pas bisbe, perquè, d'aquesta manera, "quan fa declaracions no involucra tant directament els bisbes".

L'entrevista al cardenal Martínez Sistach serà emesa aquest dijous dintre del programa El primer cafè de Ràdio Estel.

Més actualitat

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció

CULTURA

TEATRE

Sergi López: "El teatre apolític és el més fatxa que hi ha"

L'actor Sergi López als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'actor Sergi López fa al programa 'La Caravana' un al·legat a favor de la cultura i de la societat que es mulla. "El que fem no pot ser inofensiu"

19 juny 2024

Redacció