En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA

El cardenal Omella agraeix tota l'ajuda rebuda durant la seva vida

Aquest divendres 29 de juny, a les 10 del matí, s’ha s’ha celebrat al Col·legi Espanyol de Sant Josep de Roma una missa d’acció de…

30 juny 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest divendres 29 de juny, a les 10 del matí, s’ha s’ha celebrat al Col·legi Espanyol de Sant Josep de Roma una missa d’acció de gràcies presidida pel cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona. 
Amb la participació dels bisbes auxiliars de Barcelona Sebastià Taltavull i Sergi Gordo, bisbes de les diòcesis catalanes, com Joan Enric-Vives, arquebisbe d’Urgell, bisbes d’altres diòcesis espanyoles, un número molt elevat de sacerdots i molta de la comitiva que ha acompanyat Omella des de dimarts. L’homilia ha estat un agraïment d’Omella a tothom al llarg de la seva vida. El cardenal ha dit: "A Roma hem enfortit la fe, ara tornem a casa disposats a continuar treballant". 
 
El bisbe auxiliar de Barcelona i administrador apostòlic de Mallorca, Sebastià Taltavull, ha agrait a Omella com fa de pastor, la seva forma de ser, d’actuar i de donar-se, amb aquestes paraules: “No domina sinó que posa tota la confiança en l’equip”. La missa d’acció de gràcies s’ha acabat entonant El Virolai.
 
A continuació la comitiva visita la basílica romana que el Papa Francesc ha concedit al cardenal Joan Josep Omella, la Santa Creu de Jerusalem, un temple molt important de Roma i que mostra, a més, una relíquia de la creu de crist. 
 
Aquest divendres acaba el pelegrinatge per Roma amb motiu del consistori de creació de 5 nous cardenals.
La propera cita serà a Barcelona, a la basílica de la Sagrada Família, on aquest diumenge 2 de juliol a les sis de la tarda se celebrarà una Missa d'acció de gràcies.
Es pot escoltar AQUÍ l'edició de Diari del Papa corresponent a aquest divendres 30 de juny.

Més actualitat

AUDIOS

Sense categoria

"Moltes vides es van quedar a la comissaria de Via Laietana"

"Moltes vides es van quedar a la comissaria de Via Laietana"

El president de l'Associació Catalana d'expresos polítics del Franquisme, Carles Vallejo, celebra que la comissaria de Via Laietana es converteixi en un lloc de memòria

17 abril 2024

Infraestructures

POLÍTICA

Alícia Romero respon a Lluís Mijoler: "L'ampliació de l'aeroport del Prat no ha de venir condicionada pel que pensi un únic municipi"

La portaveu del PSC al Parlament, Alícia Romero, intervé al debat de pressupostos amb Jéssica Albiach al fons | ACN

En una entrevista a Ràdio Estel, la número 2 del PSC a les eleccions catalanes del 12 de maig no veu la proposta d'ERC "una solució" per ampliar l'aeroport del Prat

17 abril 2024

Redacció

Infraestructures

POLÍTICA

Lluís Mijoler: "El govern espanyol fa propostes per a l'aeroport, però encara no he vist Óscar Puente trepitjar el Prat"

Lluís Mijoler, número 2 de Comuns-Sumar el 12M, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

El número 2 dels Comuns-Sumar a les eleccions catalanes del 12 de maig manté que el PSC és un soci prioritari, però aposta per un tripartit a la Generalitat

16 abril 2024

Redacció