En directe

La Caravana

ARQUEBISBAT DE BARCELONA

El cardenal Omella visita la seu de la Fundació Acollida i Esperança

Elcardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona, va visitar el 21 desetembre el centre d’acollida Can Banús, seu de la Fundació Acollida iEsperança, amb motiu…

28 setembre 2018

Redacció

Comparteix

Elcardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona, va visitar el 21 desetembre el centre d’acollida Can Banús, seu de la Fundació Acollida iEsperança, amb motiu dels 25 anys de la seva creació.

L’organització,que precisament es va fundar sota el protectorat de l’arquebisbat de Barcelona,s’ha dedicat durant tots aquests anys a ajudar totes les persones afectades pelvirus del VIH/sida. Impulsada inicialment pel lideratge de la filla de lacaritat Sor Genoveva i el franciscà fra Josep Costa, l’entitat dona resposta ala situació de marginació i exclusió social que sovint pateixen els afectatspel virus, i els ofereix acollida i espais de fraternitat.

Lavisita de l’arquebisbe, que va anar acompanyat també per Jaume Aymar, directorde Catalunya Cristiana i Ràdio Estel,va servir perquè pogués compartir el dia amb les persones residents al centre, elsprofessionals de l’equip, i els voluntaris que hi treballen. El cardenal vadinar amb els residents, i fins i tot va compartir una estona de pregària ambel grup comunitari. Posteriorment, es va reunir amb els patrons de la fundació,als que va animar a “continuar acollint i donant esperança amb autenticitat", iva demanar que donessin continuïtat al carisma inicial de fra Josep Costa i SorGenoveva.

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció