En directe

L'Evangeli del dia

ESGLÉSIA MÓN

El cardenal Sandri demana la intervenció de la Comunitat Internacional a l'Iraq

El Perfecte de la Congregació per a les Esglésies Orientals, el cardenal argentí Leonardo Sandri, ha agraït en un comunitat al papa Francesc el seu…

11 agost 2014

Redacció

Comparteix

El Perfecte de la Congregació per a les Esglésies Orientals, el cardenal argentí Leonardo Sandri, ha agraït en un comunitat al papa Francesc el seu suport als milers de cristians perseguits a l’Iraq, els quals estan patint «accions contra Déu i contra tot sentit d’humanitat per part dels extremistes musulmans de l’Estat Islàmic».

En el comunicat, que ha estat difós pel dicasteri, també ha exhortat al món civilitzat, a les autoritats públiques i a les organitzacions internacionals, a no tardar a començar «les indispensables intervencions humanitàries als àmbits necessaris per parar, especialment a l’Iraq i a Síria, el dolorós èxode dels cristians de les terres que habiten des de fa més de 2.000 anys». «Són accions contra Déu i contra tot sentit d’humanitat», ha expressat.

«La congregació per a les Esglésies Orientals —segueix el comunicat— encoratja als responsables i aquells que són sensibles a la difícil situació dels cristians a l’Orient amb el propòsit que es posi en marxa qualsevol acció indispensable per alleujar el patiment».

La Congregació per a les Esglésies Orientals «interpretata l’immens dolor i indignació pels pastors i fidels catòlics orientals a tot el món, renova la més intensa oració al Senyor per a les poblacions que han estat colpejades per barbàries totalment contràries a la dignitat humana i la plena solidaritat humana i cristiana cap a ells», expressa el comunicat.

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció