En directe

Fórmula Estel

ACTUALITAT

El centenari de Lena Home a la Fórmula Estel

Lena Mary Calhoun Horne nascuda ara farà 100 anys, un 30 de juny de 1917. Va ser una cantant, ballarina, actriu i activista de drets…

29 juny 2017

David García

Comparteix

Lena Mary Calhoun Horne nascuda ara farà 100 anys, un 30 de juny de 1917. Va ser una cantant, ballarina, actriu i activista de drets d'autor de jazz i pop nord-americà. La carrera de Horne abastava més de 70 anys en cinema, televisió i teatre. Horne es va unir al cor del Cotton Club als 16 anys i es va convertir en un artista de discoteques abans de traslladar-se a Hollywood, on tenia peces petites en nombroses pel·lícules i parts més importants de les pel·lícules de 1943 Cabin in the Sky i Stormy Weather. A causa de l'esgarrifança vermella i el seu activisme polític, Horne es va trobar a la llista negra i no va poder treballar a Hollywood. Ens va deixar un 9 de maig de 2010.

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció