En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

El centre d'atenció El lloc de la dona presenta la seva acció social per alliberar les prostitutes del seu esclavatge

Nieves de León, directora d'El lloc de la dona (entitat vinculada a les Germanes Oblates), treballa perquè les prostitutes siguin propietàries de la seva vida.…

21 novembre 2014

Redacció

Comparteix
Nieves de León, directora d'El lloc de la dona (entitat vinculada a les Germanes Oblates), treballa perquè les prostitutes siguin propietàries de la seva vida. La religiosa ha conversat aquest divendres amb Laura Aznar a la secció El pitjor del pitjor (cada dia a les 8:30 h), dins una setmana centrada en la tasca de moltes associacions del tercer sector. Durant bona part de l’entrevista, s'ha tractat el tema de la prostitució, ja que El lloc de la dona és un centre d’atenció a la dona vinculada a aquesta pràctica i a l’exclusió social: “És una realitat molt complexa”, apunta Nieves de León.  La directora d'El lloc de la dona ha afegit que la seva ajuda és sobretot per a "dones estrangeres que exerceixen la prostitució per guanyar-se la vida”.
La prostitució, a més de la seva presència al carrer, també es practica en pisos i clubs. El lloc de la dona treballa des de fa dos anys amb prostitutes “d'ambients tancats” com aquests. La necessitat de moltes persones del nostre voltant també està lligada a la prostitució, una realitat davant la qual Nieves de León ha explicat que “el tema de la pobresa està en el fons de moltes dones que exerceixen la prostitució”. L’objectiu de l’associació és donar poder a les dones, que agafin les regnes de la seva vida i se sentin propietàries d’elles mateixes. 
Emmascara’t!
Aquest dissabte a la Sala B de Luz de Gas, al carrer Muntaner de Barcelona, l'entitat celebra la festa Dona Kolors, on tots els assistents aniran emmascarats amb l’objectiu de congregar gent sense distincions de categoria social. Serà a les 22.00 h. Si teniu entre 20 i 30 anys, Nieves de León us convida al Nadal solidari: Podeu viure amb la comunitat de religioses oblates del 19 al 21 de desembre. Es troben a Avinguda Drassanes, 27, de Barcelona.

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció